• Kaartavond

• Banner Leidschenveen Open Toernooi

Doe je ook (weer) mee ?

• Digitaal wedstrijdformulier

Het voetbalseizoen gaat weer beginnen

Ben jij er ook digitaal al op voorbereid ?

Check de informatie pagina over het digitaal wedstrijdformulier

Klik hier voor extra informatie

Er gaat wat veranderen

Dit jaar wordt er begonnen aan nieuwe wedstrijdvormen voor de jongste jeugd

Wat dat inhoud ? Dat vind je via ondestaande links

Online Magazine KNVB

En aanvullende documentatie vindt je hier

Voetbal agenda

25okt
25.10.2017 20:00 - 21:30
Vrijwilligers info avond
18nov
18.11.2017 16:00
Zoovo
19nov
19.11.2017 12:30 - 14:30
Bezoek ADO-Heracles
23nov
23.11.2017 20:00 - 22:00

35+ en Zoovo

svl logo 35plus

Beste voetbal/sport vrienden,

Zoovo

Naast dat de jeugd,- en seniorenteams die in competitieverband spelen is er ook een groep mensen die ook graag een balletje spelen. Voor diegene die wel graag willen voetballen maar niet de mogelijkheid hebben om elke zaterdag (of zondag) op het veld te staan is er een groep met vrijwillige enthousistelingen een aantal jaren geleden begonnen met de Zoovo, hierbij kunnen spelers op de zondagochtend (10:00) een potje voetballen. Naargelang de opkomst worden de velden verdeeld in hele of halve velden en kan men een balletje komen trappen.

Wanneer men met enige regelmaat komt wordt er om een kleine tegemoetkoming gevraagd (zie ook Vrienden van SVL)

svlzoovo

Naast het Zoovo voetbal kan er op meerdere dagen gevoetbald worden. Sinds het seizoen 2015 - 2016 zijn we ook begonnen op de Woensdagavond (WaVo) en worden er eens in de drie weken een vriendschappelijk (7x7) toernooi georganiseerd waarbij sportiviteit en gezelligheid de belangrijkste ingredienten zijn. Houdt voor de zekerheid de kalender in de gaten voor de komende toernooien.

Enkele bevriende clubs in de regio zijn:

DSVP           club logo van voetbalvereniging wilhelmus uit voorburg        sv Wateringse Veld kopie