• Kaartavond

• Banner Leidschenveen Open Toernooi

Doe je ook (weer) mee ?

• Digitaal wedstrijdformulier

Het voetbalseizoen gaat weer beginnen

Ben jij er ook digitaal al op voorbereid ?

Check de informatie pagina over het digitaal wedstrijdformulier

Klik hier voor extra informatie

Er gaat wat veranderen

Dit jaar wordt er begonnen aan nieuwe wedstrijdvormen voor de jongste jeugd

Wat dat inhoud ? Dat vind je via ondestaande links

Online Magazine KNVB

En aanvullende documentatie vindt je hier

Voetbal agenda

25okt
25.10.2017 20:00 - 21:30
Vrijwilligers info avond
18nov
18.11.2017 16:00
Zoovo
19nov
19.11.2017 12:30 - 14:30
Bezoek ADO-Heracles
23nov
23.11.2017 20:00 - 22:00

ADO-clinic sv Leidschenveen groot succes

Het vijfjarig lustrumfeest van voetbalclub sv Leidschenveen kreeg op woensdagmiddag 27 september een wel heel feestelijk staartje. Bijna honderd jeugdleden deden mee aan een bijzonder geslaagde voetbalclinic van ADO Den Haag.

DSC 8116

Een een-tweetje maken met Danny Bakker, de multifunctionele speler van ADO Den Haag? Een mooie aanval opzetten met ADO-buitenspeler Melvyn Lorenzen? Deze droom werd voor bijna honderd jeugdleden van sv Leidschenveen werkelijkheid op woensdagmiddag 27 september. ADO Den Haag verzorgde die dag een echte voetbalclinic op sportpark De Dijken in Leidschenveen.

DSC 8010        DSC 8054        DSC 8119

Al vijf jaar lang is sv Leidschenveen een sportclub waar plezier en prestatie hand in hand gaan. De club maakte dit lustrum voor de jongens en meiden van de JO11 en JO10 extra feestelijk door ze uit te nodigen voor de ADO-clinic. Onder een gouden nazomerzon zaten de kinderen gespannen te wachten op wat komen ging. Ze kregen een onvergetelijke middag voorgeschoteld, met veel leerzame voetbalspellen zoals gatenschieten. Alle kinderen kregen een stralende lach bij het partijspel vier tegen vier, waarbij de beide teams werden versterkt met Danny Bakker en Melvyn Lorenzen. Dribbels, afstandschoten, akka’s, panna’s: alle voetbalskills kwamen in de fanatieke voetbalpotjes voorbij. Iedereen probeerde indruk te maken op de ADO-profs.

DSC 8124       DSC 8093        DSC 8084

Met een diploma, een handtekeningenkaart en vooral een onuitwisbare herinnering konden de kinderen vervolgens moe maar voldaan naar huis. Een mooie samenwerking tussen grote buur ADO Den Haag en kleine buur sv Leidschenveen!