• Kaartavond svl

• Halloween bij svl

• Doe je ook (weer) mee ?

Algemene contributie             €   50,00
Seniorlid niet actief                €   50,00

Lidmaatschap voetbalafdeling

(Het seizoen loopt van juli 2017 tot en met juni 2018)

Senioren    € 245,00
JO19/18 (1999/2000)            € 170,00
JO17/16 (2001/2002)  € 160,00
JO15/14 (2003/2004)  € 150,00
JO13/12 (2005/2006)  € 135,00
JO11/10  (20072008)  € 125,00
JO09/08 (2009/2010) € 115,00
JO07/06 (2011/2012) € 105,00

Voor het seizoen 2017-2018 zijn er in bepaalde leeftijdscategorieen nog een paar plekken vrij. Wilt u uw kind aanmelden (voor de wachtlijst) en weten of er een kans is dat hij dit jaar nog bij ons kan voetballen? Neem dan contact op met Maaike Willemsen.

Lidmaatschap tennisafdeling

(Het seizoen loopt van april 2017 tot en met maart 2018)

Senioren    € 160,00
Junioren   (2000-2004)             € 100,00
Junioren  (2005-2009) €   75,00
Mini         (2010-2012) €   50,00

Lidmaatschap voetbal- en tennisafdeling

Bij lidmaatschap aan beide afdelingen wordt het verschuldigde contributiebedrag gesplitst in twee delen. U ontvangt een korting van de verenigingscontributie ad € 50 op de contributie van de voetbalafdeling, zodat u deze contributie slechts eenmaal betaald. Per mail ontvangt u een overzicht van uw lidmaatschap en de daarbij behorende bedragen per afdeling. Deze bedragen zullen conform onderstaand betaalschema worden geïncasseerd.

Aan het einde van het seizoen wordt het lidmaatschap automatisch verlengd voor de duur van 1 jaar.

Lid worden ?

Bij het aangaan van een lidmaatschap gedurende het jaar is de volledige contributie en inschrijfgeld van toepassing. Tenzij er op het inschrijfformulier andere kosten worden overeengekomen.

Download het inschrijfformulier en vul deze volledig in:

Onderteken het inschrijfformulier en de machtiging voor automatische incasso.
Stuur het inschrijfformulier met een kopie-legitimatie en pasfoto naar:

t.a.v. ledenadminstratie voetbal / tennis
2493 VE DEN HAAG

Óf deponeer deze informatie in de brievenbus achter de bar in de kantine.

Inschrijfgeld

Bij inschrijving wordt naast contributie een eenmalig inschrijfgeld van € 25,00 in rekening gebracht.

Betaling contributie

Voor de inning van de contributie is SV Leidschenveen een samenwerkingsverband aangegaan met ClubCollect. ClubCollect zal namens SV Leidschenveen naar ieder clublid een email, SMS of brief verzenden met het verzoek de contributie te voldoen. In deze berichten is een link opgenomen. Via deze link kan de betaling per automatische incasso of via iDEAL voldaan worden. Er kan een keuze gemaakt worden of de contributie in één keer te of in termijnen betaald wordt (voor gespreid betalen wordt een klein bedrag in rekening gebracht).

Voor de aangegeven vervaldatum dient de contributie betaald te zijn. Indien gekozen is voor betaling in termijnen dan wordt voor elke vervaldatum een herinnering per email, SMS of brief verzonden.

Indien SV Leidschenveen nog niet beschikt over uw (juiste) telefoonnummer en/of emailadres dan zult u binnenkort een brief ontvangen met een inlogcode voor een beveiligde webpagina waar u deze gegevens kunt invullen. Uw kunt de juiste gegevens uiteraard ook persoonlijk doorgeven aan de ledenadministratie.

Meer informatie over de werkwijze van ClubCollect kunt u vinden op www.clubcollect.com

Betaalschema automatische incasso seizoen 2017/2018

• tenniscontributie                                april 2017
  • 1e termijn voetbalcontributie             begin september 2017
  • 2e termijn voetbalcontributie             begin december 2018

Financieringstoeslag en niet op tijd betalen

Een financieringstoeslag van € 25,00 is verschuldigd, indien de automatische incasso niet in twee maal van de opgegeven bankrekening kan worden geïnd.

Indien de contributie van de tennisafdeling voor 15 juli 2017 niet volledig is betaald, zal men worden uitgesloten van deelname aan alle activiteiten van de vereniging.

Indien de contributie van de voetbalafdeling voor 1 januari 2018 niet volledig is betaald, zal men worden uitgesloten van deelname aan alle activiteiten van de vereniging.

Lidmaatschap opzeggen

Het lidmaatschap wordt aan het einde van het seizoen automatisch verlengd.

Wil je een lidmaatschap opzeggen, doe dit schriftelijk en tijdig in het lopende seizoen bij de ledenadministratie van de afdeling.

Overschrijving naar een andere vereniging is alleen mogelijk, indien alle openstaande contributies en eventuele boetes zijn voldaan.