• Kaartavond svl

  Pokeren, klaverjassen of gewoon lekker babbelen!

  Wanneer ? Zaterdag 25 november vanaf 20:30, op de club

  Voor alle leden, vrijwilligers en ouders van SV Leidschenveen en Zoovo (1 introduce p.p. welkom)

  wel vooraf aanmelden! Dit kan via :Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. € 10,00 pp.

 • Home Slideshow Header 1

  Breng eens een bezoek aan:

  Sportvereniging Leidschenveen

  Op het gelijknamige sportpark

 • Home Slideshow Header 3

  Sla een balletje

  op onze Tennisvelden

  dicht in de buurt

BSO SKS Alles kids

BSO Sport Leidschenveen - SKS Alles Kids 

In het clubgebouw van Sportvereniging Leidschenveen zit BSO Sport Leidschenveen. Op deze buitenschoolse opvang kunnen 50 kinderen terecht van 4 tot en met 13 jaar. BSO Sport Leidschenveen biedt een gezellige, sportieve en veilige buitenschoolse opvang aan voor kinderen in de basisschool leeftijd. Per dag worden maximaal 50 kinderen opgevangen door gediplomeerde pedagogische medewerkers en sportmedewerkers. Het hele jaar wordt gewerkt met thema’s en er worden wekelijks sportieve workshops aangeboden om de kinderen kennis te laten maken met verschillende sporten. Daarnaast worden er ook wekelijks creatieve activiteiten georganiseerd. 

      Logo met blok horizontaal resized 

Veel aandacht is er voor het buiten sporten. Het terrein beschikt over (kunstgras)voetbalvelden, (mini)tennisvelden, een voetbalmuur en een speeltuin. Daarnaast is er een groot grasveld en een grote buitenspeelplaats. Zwemles, voetbaltraining en tennisles onder opvangtijd is mogeljik.
BSO Sport Leidschenveen is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 15.00 tot 18.00 uur. Met de mogelijkheid tot verlenging tot 18:30 . In de vakanties/studiedagen zijn wij open van 7.30 tot 18.00 uur. Met de mogelijkheid tot verlenging tot 18:30 uur. Het is mogelijk de opvang op deze locatie te combineren met opvang op BSO Teigetje of BSO De Globetrotters. Deze locaties liggen op 5 minuten afstand aan de andere kant van de snelweg, in Nootdorp.
Kijk voor meer informatie op www.sksalleskids.nl

Afdrukken E-mail