• Kaartavond svl

• Halloween bij svl

• Doe je ook (weer) mee ?

Algemene agenda

23okt
23.10.2017 19:00 - 23:30
25okt
25.10.2017 20:00 - 21:30
Vrijwilligers info avond
26okt
26.10.2017 19:00 - 23:30
27okt
27.10.2017 19:00 - 23:30
28okt
28.10.2017 13:00 - 19:00

Uitnodiging info avond vrijwilligers

SV Leidschenveen heeft in de vijf jaar van ons bestaan een enorme groei doorgemaakt. We hebben inmiddels 750 wekelijkse sporters op ons terrein. Dat betekent ook dat de organisatie en het aantal vrijwilligers mee moeten groeien. Meegroeien met het aantal voetballers en tennissers, maar ook met nieuwe activiteiten. Naast voetbal en tennis zijn we aan de slag met nieuwe activiteiten om onze functie voor de buurt te versterken zoals inloopavonden, hardlopen op dinsdagavond en binnenkort starten we met mountainbiken. Het mes snijdt aan twee kanten: meer activiteiten betekent meer buurtgenoten die kunnen sporten maar ook meer reuring op de velden en een clubhuis dat vaker open is.

We hebben al meer dan 100 vrijwilligers, waaronder trainers, commissieleden en bestuur. Door de groei liggen teveel taken bij dezelfde mensen.

Het is nu tijd om onze organisatie ook in de breedte te versterken. We hebben daarvoor meer vrijwilligers nodig. De vereniging kunnen we alleen draaiende houden met elkaar.

We zoeken mensen voor:

toernooicommissie - kledingcommissie - kampcommissie - complexbeheer/techniek - groundsman tennis - barvrijwilligers doordeweeks - barvrijwilligers zondag - narrowcasting/social media - activiteitencommissie - vertrouwenspersoon - sponsorcommissie - coördinator Leidschenveen kookt - projectleider duurzaam groeien (o.a. Ledverlichting) - beheerder mountainbikes - ledenadministratie

Als je interesse hebt of hier vragen over hebt, kun je natuurlijk altijd een van de bestuursleden aanspreken. We organiseren daarnaast een inloopavond zodat we met een kopje koffie of een drankje vragen kunnen beantwoorden en met elkaar in gesprek kunnen over wat je zou kunnen betekenen voor de vereniging.

De avond vindt plaats op woensdag 25 oktober van 20:00 uur tot 21:30 uur. Alle bestuursleden zijn aanwezig en je bent van harte uitgenodigd als je meer wilt weten over het vrijwilligerswerk en één van de functies.

We hopen je te zien!

Bestuur SV Leidschenveen