• Kaartavond svl

• Halloween bij svl

• Doe je ook (weer) mee ?

Algemene agenda

23okt
23.10.2017 19:00 - 23:30
25okt
25.10.2017 20:00 - 21:30
Vrijwilligers info avond
26okt
26.10.2017 19:00 - 23:30
27okt
27.10.2017 19:00 - 23:30
28okt
28.10.2017 13:00 - 19:00

Grote Clubactie 2017

svl schild transp                                                                                                                                          Groteclubactie logo

Beste lotenverkoper,

Op zaterdag 16 september 2017 start de Grote Clubactie. Dit jaar doen wij ook mee en willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is EUR 3000,- . Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

Wat is de bedoeling?

Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met:
Eenmalige machtiging: De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (volledig rekeningnummer) aan de lotenkoper.
Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’). Hij kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn deur bevestigen.

Wanneer is de actie?

Aan wie mag je verkopen?

Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

Verkoopboekje inleveren

Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in , in de bestuurskamer in de doos die bestemd is voor de boekjes van de grote clubactie. Graag inleveren vóór zaterdag 28 oktober 2017. Wij zorgen er dan voor dat het verder in orde komt.
Verkoop 20 loten en ontvang van jouw clubcoördinator een gratis entreekaart voor een dagje uit*, en € 10,- shoptegoed bij Sportboxx.com!

Help het doel van jouw vereniging te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van de club coördinator een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Madame Tussauds of een dagje Schiphol*. Ook ontvang je € 10,- shoptegoed bij Sportboxx.com! Het mailadres van de club coördinator is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Prijzen voor lotenverkopers; win een Playstation 4 met een spel naar keuze!

Lotenkopers kunnen prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper, kan geweldige prijzen winnen! Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans! De hoofdprijs is een Playstation 4 met spel naar keuze. Er zijn in totaal 167 prijzen! Ga voor meer informatie naar kids.clubactie.nl.

We hebben ook met de club weer een onderlinge wedstrijd loten verkopen gecreeerd. Het best verkopende team per lettergroep krijgt een verrassing van het bestuur.
De algemene winnaar krijgt een mooi sportkleding pakket en natuurlijk de eeuwige roem.

Leg de lotenkopers aan de deur uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. Ons doel van de Grote Clubactie in 2017 is ervoor zorgen dat iedereen mee kan op voetbalkamp als hij/zij dat wil en we willen graag zorgen dat er lichtmasten komen bij onze club zodat we nog meer kinderen uit de buurt bij ons kunnen laten voetballen. Daarnaast zullen we het geld ook besteden aan extra voetbalmaterialen voor de jeugd.

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

Met vriendelijke groet,
Pieter Brune

*Geldig bij Bobbejaanland, Schiphol behind the scenes en Madame Tussauds. Bij Bobbejaanland 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon. Bij Schiphol behind the scenes en Madame Tussauds: 50% korting. K¬ijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op kids.clubactie.nl.