• Kaartavond svl

• Halloween bij svl

• Doe je ook (weer) mee ?

Algemene agenda

23okt
23.10.2017 19:00 - 23:30
25okt
25.10.2017 20:00 - 21:30
Vrijwilligers info avond
26okt
26.10.2017 19:00 - 23:30
27okt
27.10.2017 19:00 - 23:30
28okt
28.10.2017 13:00 - 19:00

Spectaculair lustrumfeest sv Leidschenveen

Bubbelvoetbal, een zeskamp, een stormbaan, een spidertower en levend tafelvoetbal: dit zijn zomaar wat ingrediƫnten van het feest waarmee sv Leidschenveen op zondag 27 augustus zijn 5-jarig bestaan vierde. Kids van jong tot ouder genoten van de vele spectaculaire activiteiten. Hoogtepunt was misschien wel het lasergamen; gehuld in militaire outfits moesten de kinderen in een donkere tent elkaar opzoeken en zo vaak mogelijk proberen te raken.

Ballen     Luchtbrug   Stormbaan

Of was het hoogtepunt toch de zeepbaan, waar tientallen meters dwars door water en zeep gegleden kon worden? Enkele trainers en leiders lieten zien diep vanbinnen eigenlijk ook nog kind te zijn en deden het de jeugd fanatiek voor. De organisatie heeft gezorgd voor een tot in de puntjes verzorgd, onvergetelijk feest. De opvallend soepel bewegende ADO-ooievaar Storky gaf de dag een extra feestelijk tintje, en de friet, het ijs en de zwoele zomerzon maakten het feest helemaal compleet.

Waterslide    Storky

5 jaar voetbalplezier bij sv Leidschenveen is zo op een memorabele manier gevierd!