• Kaartavond svl

  Pokeren, klaverjassen of gewoon lekker babbelen!

  Wanneer ? Zaterdag 25 november vanaf 20:30, op de club

  Voor alle leden, vrijwilligers en ouders van SV Leidschenveen en Zoovo (1 introduce p.p. welkom)

  wel vooraf aanmelden! Dit kan via :Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. € 10,00 pp.

 • Home Slideshow Header 1

  Breng eens een bezoek aan:

  Sportvereniging Leidschenveen

  Op het gelijknamige sportpark

 • Home Slideshow Header 3

  Sla een balletje

  op onze Tennisvelden

  dicht in de buurt

Algemene agenda

19nov
19.11.2017 12:30 - 14:30
Bezoek ADO-Heracles
23nov
23.11.2017 20:00 - 22:00
Algemene Ledenvergadering
24nov
24.11.2017 19:30 - 23:30
vrijdagavond toernooi
25nov
25.11.2017 18:30 - 23:30
Kaartavond
26nov
26.11.2017 10:30 - 13:00
wintercompeititie

Facebook

Algemene Ledenvergadering 23 nov 2017

De algemene ledenvergadering vindt ieder jaar plaats in het najaar. Dit jaar is dat op 23 november 2017 om 20:00 uur. (Inloop vanaf 19:45 uur.) Alle leden en ouders van jeugdleden zijn van harte uitgenodigd om te komen. Het bestuur geeft een toelichting op de plannen en legt verantwoording af over het afgelopen jaar. Daarvoor moeten de contributies, de begroting en jaarrekening worden vastgesteld. Alle vergaderstukken worden zo spoedig mogelijk verzonden naar de leden. Behalve dat alle "officiele stukken" worden besproken, is het ook het moment om met elkaar en het bestuur te praten over de vereniging. Tot de 23e !

Afdrukken E-mail

Uitnodiging info avond vrijwilligers

SV Leidschenveen heeft in de vijf jaar van ons bestaan een enorme groei doorgemaakt. We hebben inmiddels 750 wekelijkse sporters op ons terrein. Dat betekent ook dat de organisatie en het aantal vrijwilligers mee moeten groeien. Meegroeien met het aantal voetballers en tennissers, maar ook met nieuwe activiteiten. Naast voetbal en tennis zijn we aan de slag met nieuwe activiteiten om onze functie voor de buurt te versterken zoals inloopavonden, hardlopen op dinsdagavond en binnenkort starten we met mountainbiken. Het mes snijdt aan twee kanten: meer activiteiten betekent meer buurtgenoten die kunnen sporten maar ook meer reuring op de velden en een clubhuis dat vaker open is.

We hebben al meer dan 100 vrijwilligers, waaronder trainers, commissieleden en bestuur. Door de groei liggen teveel taken bij dezelfde mensen.

Het is nu tijd om onze organisatie ook in de breedte te versterken. We hebben daarvoor meer vrijwilligers nodig. De vereniging kunnen we alleen draaiende houden met elkaar. 

We zoeken mensen voor:

toernooicommissie - kledingcommissie - kampcommissie - complexbeheer/techniek - groundsman tennis - barvrijwilligers doordeweeks - barvrijwilligers zondag - narrowcasting/social media - activiteitencommissie - vertrouwenspersoon - sponsorcommissie - coördinator Leidschenveen kookt - projectleider duurzaam groeien (o.a. Ledverlichting) - beheerder mountainbikes - ledenadministratie

Als je interesse hebt of hier vragen over hebt, kun je natuurlijk altijd een van de bestuursleden aanspreken. We organiseren daarnaast een inloopavond zodat we met een kopje koffie of een drankje vragen kunnen beantwoorden en met elkaar in gesprek kunnen over wat je zou kunnen betekenen voor de vereniging.

De avond vindt plaats op woensdag 25 oktober van 20:00 uur tot 21:30 uur. Alle bestuursleden zijn aanwezig en je bent van harte uitgenodigd als je meer wilt weten over het vrijwilligerswerk en één van de functies.

We hopen je te zien!

Bestuur SV Leidschenveen

Afdrukken E-mail

Grote Clubactie 2017

svl schild transp                                                                                                                                          Groteclubactie logo 

Beste lotenverkoper,

Op zaterdag 16 september 2017 start de Grote Clubactie. Dit jaar doen wij ook mee en willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is EUR 3000,- . Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

Wat is de bedoeling?

Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met:
Eenmalige machtiging: De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (volledig rekeningnummer) aan de lotenkoper.
Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’). Hij kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn deur bevestigen.

Wanneer is de actie?

De Grote Clubactie 2017 start op zaterdag 16 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop.

Aan wie mag je verkopen?

Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

Verkoopboekje inleveren

Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in , in de bestuurskamer in de doos die bestemd is voor de boekjes van de grote clubactie. Graag inleveren vóór zaterdag 28 oktober 2017. Wij zorgen er dan voor dat het verder in orde komt.
Verkoop 20 loten en ontvang van jouw clubcoördinator een gratis entreekaart voor een dagje uit*, en € 10,- shoptegoed bij Sportboxx.com!

Help het doel van jouw vereniging te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van de club coördinator een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Madame Tussauds of een dagje Schiphol*. Ook ontvang je € 10,- shoptegoed bij Sportboxx.com! Het mailadres van de club coördinator is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Prijzen voor lotenverkopers; win een Playstation 4 met een spel naar keuze!

Lotenkopers kunnen prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper, kan geweldige prijzen winnen! Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans! De hoofdprijs is een Playstation 4 met spel naar keuze. Er zijn in totaal 167 prijzen! Ga voor meer informatie naar kids.clubactie.nl.

We hebben ook met de club weer een onderlinge wedstrijd loten verkopen gecreeerd. Het best verkopende team per lettergroep krijgt een verrassing van het bestuur.
De algemene winnaar krijgt een mooi sportkleding pakket en natuurlijk de eeuwige roem.

Leg de lotenkopers aan de deur uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. Ons doel van de Grote Clubactie in 2017 is ervoor zorgen dat iedereen mee kan op voetbalkamp als hij/zij dat wil en we willen graag zorgen dat er lichtmasten komen bij onze club zodat we nog meer kinderen uit de buurt bij ons kunnen laten voetballen. Daarnaast zullen we het geld ook besteden aan extra voetbalmaterialen voor de jeugd.

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

Met vriendelijke groet,
Pieter Brune

*Geldig bij Bobbejaanland, Schiphol behind the scenes en Madame Tussauds. Bij Bobbejaanland 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon. Bij Schiphol behind the scenes en Madame Tussauds: 50% korting. K¬ijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op kids.clubactie.nl.

Afdrukken E-mail

Spectaculair lustrumfeest sv Leidschenveen

Bubbelvoetbal, een zeskamp, een stormbaan, een spidertower en levend tafelvoetbal: dit zijn zomaar wat ingrediënten van het feest waarmee sv Leidschenveen op zondag 27 augustus zijn 5-jarig bestaan vierde. Kids van jong tot ouder genoten van de vele spectaculaire activiteiten. Hoogtepunt was misschien wel het lasergamen; gehuld in militaire outfits moesten de kinderen in een donkere tent elkaar opzoeken en zo vaak mogelijk proberen te raken.

Ballen     Luchtbrug   Stormbaan 

Of was het hoogtepunt toch de zeepbaan, waar tientallen meters dwars door water en zeep gegleden kon worden? Enkele trainers en leiders lieten zien diep vanbinnen eigenlijk ook nog kind te zijn en deden het de jeugd fanatiek voor. De organisatie heeft gezorgd voor een tot in de puntjes verzorgd, onvergetelijk feest. De opvallend soepel bewegende ADO-ooievaar Storky gaf de dag een extra feestelijk tintje, en de friet, het ijs en de zwoele zomerzon maakten het feest helemaal compleet.

Waterslide    Storky 

5 jaar voetbalplezier bij sv Leidschenveen is zo op een memorabele manier gevierd!

Afdrukken E-mail

Kom eens langs

Openingstijden (voetbal)

Woensdags tijdens trainingen. 
Zaterdag & zondag tijdens wedstrijddagen

 

Lokatie

Poelpolderstraat 25 
2493 VE, Den Haag

Contactinformatie

Email info@svleidschenveen.nl
Phone 070 4445071

Onze sponsoren

logo cle ver CMYK      Grote clubactie        Autoschade Nootdorp        Logo Schaeffer (true vector EPS  Illustrator)        Logo INNOVA FC 59 thinpaper        LOGO Mindwize FC      CD2    Harmoniq
Dobey   Fanielje 3b   lageveld logo   Sekura   vanrijn culinair 135