• Kaartavond

• Tennis in Leidschenveen

Tennis in Leidschenveen?

Een een uurtje tennis als de kinderen voetballen?

Vier all-weather tennisbanen met verlichting liggen er voor je klaar.

Klik en download het inschrijfformulier tennis

Inloopavond tennis

Doe gezellig mee, je kunt een tennisracket en ballen lenen. Iedere maandagavond in november vanaf 19:30. Tennisbanen open voor leden én niet leden.

• vrijdagavond toernooi

Schrijf je nu in voor het

Vrijdagavond toernooi op 24/11

Dubbeltoernooi (DD/HD/GD). Opgeven als team of als individue.

Tennislessen

Tennisschool Lembeck

tennisschool

Voor de leden van Sportvereniging Leidschenveen is het mogelijkheid om tennislessen te volgen op het sportpark De Dijken. De tennislessen worden gegeven door Tennisschool Lembeck. Meer informatie over de tennischool vindt je op de website: http://www.tennisschoollembeck.nl

Tot 21 februari 2016 kun je je inschrijven voor tennis les in het voorjaar:

• Schrijf je in als tennis lid van Sportvereniging Leidschenveen. Klik hier en download het inschrijfformulier.
  • Geef je op bij de tennisschool en geef aan welke type tennisles je wilt en wanneer. Klik hier voor de les informatie en - voorwaarden.

Het lidmaatschap tennis bij Sportvereniging Leidschenveen loopt van april t/m maart en wordt jaarlijks automatisch verlengd. Mocht je het lidmaatschap willen beëindigen dan moet je dit doen voor 31 december aangeven.