• Kaartavond

• Halloween Bij SVL

• Doe je ook (weer) mee ?

• Tennis in Leidschenveen

Tennis in Leidschenveen?

Een een uurtje tennis als de kinderen voetballen?

Vier all-weather tennisbanen met verlichting liggen er voor je klaar.

Klik en download het inschrijfformulier tennis

• vrijdagochten tennis

vrijdagochtend tennis

Doe gezellig mee, iedere vrijdagochtend vanaf 10.00.

Tennisbanen open voor leden én niet leden.

Meer weten? Klik hier en stel je vraag.

• tennisles

Bereidt je voor op de Tenniskids Worldtour met tennisles bij

Tennisschool Lembeck

Klik voor meer informatie over tennisles.

Tennis voor de jeugd

Ben je jonger dan 18 jaar en je wordt lid van Sportvereniging Leidschenveen, dan kun je tennissen zoveel je maar wilt. Je kunt mee doen in de Tenniskids Worldtour of als je wat ouder bent aan de  KNLTB competitie. De lessen van de tennisschool geven jou een een perfecte voorbereiding.

Is tennis een moeilijke sport om te leren? Iedereen kan het leren! En zeker bij Sportvereniging Leidschenveen. Onze tennisschool maakt gebruik van het Tenniskids programma van de KNLTB (www.tenniskids.nl) waarbij kinderen vanaf 5 jaar spelenderwijs het tennisspel leren spelen. Centraal bij Tenniskids staat het spelplezier en het ontwikkelen van vaardigheden. We beginnen klein met aangepaste baanlengtes en in drie stappen leren we kinderen het tennisspel te spelen.