• Kaartavond

• Tennis in Leidschenveen

Tennis in Leidschenveen?

Een een uurtje tennis als de kinderen voetballen?

Vier all-weather tennisbanen met verlichting liggen er voor je klaar.

Klik en download het inschrijfformulier tennis

Inloopavond tennis

Doe gezellig mee, je kunt een tennisracket en ballen lenen. Iedere maandagavond in november vanaf 19:30. Tennisbanen open voor leden én niet leden.

• vrijdagavond toernooi

Schrijf je nu in voor het

Vrijdagavond toernooi op 24/11

Dubbeltoernooi (DD/HD/GD). Opgeven als team of als individue.

Tennistoernooi op vrijdag 10 februari

Vrijdag 10 februari organiseert Sportvereniging Leidschenveen weer een dubbeltennis toernooi voor leden, vrijwilligers en introducees.

Inschrijving is individueel, en per speelronde bepaald het  lot je dubbelpartner! In twee/drie rondes worden de winnaars bepaald op basis van het aantal gewonnen games.

10 februari starten we om 19.30 en 's-avonds sluiten we e.e.a. gezellig af met de 35+ voetballers. Wil jij mee doen? Super, graag opgeven via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.