Buurthuis van de toekomst

Het clubhuis van SV Leidschenveen is een van de Haagse buurthuizen van de toekomst en hét sportieve buurthuis van Leidschenveen. Dat betekent dat het clubhuis niet alleen onderdak biedt aan de tennissers en voetballers, maar aan veel andere Leidschenveners.

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag huist na schooltijd de sport BSO van SKS in ons clubgebouw. Het clubgebouw wordt ook regelmatig gebruikt voor buurtactiviteiten, vergaderingen, de jaarlijkse sportdag stichting Down, enzovoorts. Verder zijn er tal van wekelijkse sportieve activiteiten waar ook niet-leden aan deel kunnen nemen. 

Op dinsdag wordt er hardgelopen door zowel beginners als gevorderden. Op woensdag is het clubavond en kan er in het clubhuis een kaartje gelegd worden, gedart of sport gekeken worden. Buiten wordt er gevoetbald en getennist. 

Op vrijdagochtend om 10:00 uur is er een kennismaking tennis, wandelvoetbal en wordt er jeu de boules gespeeld. Kom eens langs of kijk in het menu onder buurthuis voor alle activiteiten. Opgeven kan via deze link.

Afdrukken E-mail