Toernooien - SV Leidschenveen

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Toernooien

Toernooien

Thuistoernooi 1-2 juni 2024
Ons thuistoernooi vindt komend jaar plaats op 1 en 2 juni. Het toernooi wordt alweer voor de 8e maal georganiseerd en is bedoeld voor jeugdteams in de categorie JO6 t/m JO15, jongens én meiden.

Zoals altijd maken wij er weer een gezellig toernooi van. Met leuke tegenstanders, verschillende kraampjes en een DJ die voor muzikale omlijsting zorgt.

Nieuw dit jaar is dat wij op zaterdagavond een toernooi voor de JO15/MO15 organiseren.

Wij nodigen andere verenigingen van harte uit om aan ons toernooi deel te nemen! De uitnodigingen zijn inmiddels verstuurd en de inschrijving is geopend. Inschrijving is mogelijk via de Tournify website:

https://www.tournify.nl/live/svleidschenveen2024.

Op deze website vind je t.z.t. ook alle informatie over het toernooi.

 

Uittoernooien
Ons thuistoernooi kan niet worden georganiseerd zonder deelname aan uittoernooien. De toernooicommissie schrijft alle jeugdteams in voor een aantal uittoernooien. Het doel is om alle jeugdteams voor twee uittoernooien in te schrijven. Wil je meer of juist minder toernooien spelen, laat dit dan z.s.m. weten aan de toernooicommissie.

Voor de oudere teams kan een meerdaags toernooi leuk zijn. De toernooicommissie ontvangt regelmatig uitnodigingen voor toernooien verder weg (in binnen- en buitenland). Lijkt het je leuk om met je team aan een toernooi wat verder weg mee te doen, neem dan even contact op met de toernooicommissie.


Overzicht uittoernooien per team
Hier vind je binnenkort het overzicht van uittoernooien waarvoor onze jeugdteams zijn ingeschreven. Houd deze pagina goed in de gaten, want hij wordt regelmatig bijgewerkt.

Belangrijk om te weten!
Wij willen jullie er graag op wijzen dat een inschrijving voor een uittoernooi niet vrijblijvend is. Check de data daarom goed en deel deze tijdig met je team. Wij zeggen geen toernooien af. Indien er te weinig spelers zijn, verzoeken wij je via de leeftijdscoördinator invallers te regelen.

Toernooicommissie SV Leidschenveen:
Lindsey Eijffinger, Marco Braam en Mandy Stigter

Contact toernooicommissie: toernooi.voetbal@svleidschenveen.nl

 

 

Laatste update: 17 oktober 2023

 

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!