Thuistoernooi 12-13 juni 2021 geannuleerd
Helaas hebben wij moeten besluiten dat ons thuistoernooi op 12-13 juni a.s. niet door kan gaan. Wij zien onvoldoende perspectief om in juni een goed toernooi te kunnen organiseren. Hoewel wij dit erg jammer vinden, gaat gezondheid vanzelfsprekend boven alles.

Zodra de nieuwe toernooidata voor 2022 bekend zijn, zullen wij alle ingeschreven verenigingen een uitnodiging sturen. Mocht je team/vereniging hier niet bij staan en het lijkt je leuk lijkt om deel te nemen, stuur dan een mailtje naar toernooi.voetbal@svleidschenveen.nl. Ons toernooi is voor jeugdteams in de categorie JO6 t/m JO14, jongens én meiden.

Uittoernooien
Zonder uittoernooien is het niet mogelijk een thuistoernooi te organiseren. Mede om die reden schrijft de toernooicommissie alle jeugdteams in voor een aantal uittoernooien. Helaas zijn de meeste toernooien inmiddels afgelast vanwege Corona.

Hieronder volgt een overzicht van toernooien waarvoor SV Leidschenveen teams zijn ingeschreven. Houd deze pagina goed in de gaten, want hij wordt regelmatig bijgewerkt.

Wij willen jullie er graag op wijzen dat een inschrijving voor een uittoernooi niet vrijblijvend is. Wij zeggen geen toernooien af. Indien er te weinig spelers zijn, verzoeken wij je via de leeftijdscoördinator invallers te regelen.

Contact: toernooi.voetbal@svleidschenveen.nl

Schema toernooien per team (download)

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!