Thuistoernooi 11-12 juni 2022

Met veel plezier is de toernooicommissie begonnen met de voorbereidingen voor ons thuistoernooi. Dit zal plaatsvinden op 11-12 juni 2022. Ons toernooi is voor jeugdteams in de categorie JO6 t/m JO14, jongens én meiden.

Wij nodigen andere verenigingen van harte uit om aan ons toernooi deel te nemen. Heeft jouw team/vereniging nog geen uitnodiging ontvangen en lijkt het je leuk lijkt om deel te nemen, stuur dan een mailtje naar toernooi.voetbal@svleidschenveen.nl.

We maken er weer een sportief toernooi van met gezellige kraampjes op ons plein!

Flyer_toernooi_SVL_2022.jpg

Uittoernooien

Voor onze teams is het natuurlijk ook leuk om op uittoernooien te spelen. De toernooicommissie schrijft alle jeugdteams daarom in voor een aantal uittoernooien. Het doel is om alle jeugdteams voor twee uittoernooien in te schrijven. Wil je meer of juist minder toernooien spelen, laat dit dan z.s.m. weten aan de toernooicommissie.

Voor de oudere teams kan een meerdaags toernooi leuk zijn. De toernooicommissie ontvangt regelmatig uitnodigingen voor toernooien verder weg (in binnen- en buitenland). Lijkt het je leuk om met je team aan een toernooi wat verder weg mee te doen, neem dan even contact op met de toernooicommissie.

Overzicht uittoernooien per team

Hieronder kan je het overzicht downloaden van uittoernooien waarvoor SV Leidschenveen teams zijn ingeschreven. Houd deze pagina goed in de gaten, want hij wordt regelmatig bijgewerkt.

Belangrijk om te weten

Wij willen jullie er graag op wijzen dat een inschrijving voor een uittoernooi niet vrijblijvend is. Wij zeggen geen toernooien af. Indien er te weinig spelers zijn, verzoeken wij je via de leeftijdscoördinator invallers te regelen.

Contact toernooicommissie: toernooi.voetbal@svleidschenveen.nl
toernooi_website_11052022.jpg

Laatste update: 11 mei 2022

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!