Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Toernooien

Toernooien

De toernooicommissie organiseert ieder jaar het jaarlijkse thuistoernooi. Ondanks alle coronaperikelen zijn wij gestart met de voorbereidingen. Hopelijk kan ons toernooi dit jaar voor de 6e maal plaatsvinden op 12-13 juni 2021. Het is bedoeld voor de jeugdteams in de categorie JO6 t/m JO14, jongens én meiden.

Zonder uittoernooien is het niet mogelijk een thuistoernooi te organiseren. Mede om die reden schrijft de toernooicommissie alle jeugdteams in voor een aantal uittoernooien. Wil jouw team meer of minder toernooien spelen? Geef het tijdig door aan de toernooicommissie. Ook als je je team zelf voor een uittoernooi hebt ingeschreven, dien je dit altijd aan de toernooicommissie door te geven.

Wij willen jullie er graag op wijzen dat een inschrijving voor een uittoernooi niet vrijblijvend is. Wij zeggen geen toernooien af. Indien er te weinig spelers zijn, verzoeken wij je via de leeftijdscoördinator invallers te regelen.

Hieronder volgt een overzicht van toernooien waarvoor SV Leidschenveen teams zijn ingeschreven. Houd deze pagina goed in de gaten, want hij wordt regelmatig bijgewerkt.

Contact: toernooi.voetbal@svleidschenveen.nl

 

Schema toernooien per team (download)

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!