Voetbalkleding

Ons voetbaltenue bestaat uit:

• een blauw shirt met lichtblauwe diagonaal;
  • een blauwe broek met lichtblauwe bies; en
  • blauwe sokken met een lichtblauwe bovenrand.

Het shirt wordt in bruikleen ter beschikking gesteld door onze hoofdsponsor Rabobank. De broek (€ 20,00) en de sokken (€ 10,00) zijn voor eigen rekening.

Tenue aanschaffen

Voor het aanschaffen van deze voetbalkleding kun je terecht bij de kledingcommissie. Zij zijn aanwezig op zaterdagen van 10.00 - 11.00 uur in de commissiekamer. Deze kamer bevindt zich beneden in het clubhuis: bij binnenkomst de eerste deur rechts. Als er geen wedstrijden worden gespeeld, is de kledingcommissie niet aanwezig.

Je kunt kleding kopen (mits voorradig) of passen. Rabobank-shirts kunnen alleen worden geruild voor een andere maat indien deze schoon (gewassen) en onbeschadigd zijn. Andere kleding en sokken kunnen NIET worden geruild.

De kosten voor een vervangend Rabobank-shirt – omdat het origineel bijvoorbeeld kapot, kwijt of vies is – bedragen € 30,00.

Andere clubkleding
Naast wedstrijdkleding is er ook andere clubkleding te koop. Let op: sommige artikelen moeten besteld worden en hebben een levertijd.

Vragen of bestellen?

Voor vragen kunt u langskomen of een mail sturen naar kleding@svleidschenveen.nl. Ook kun je via dit mailadres kleding bestellen. Let op: met het bestellen van kleding ga je een betalingsverplichting aan.

Tassen of trainingspakken sponsoren?

Het is mogelijk om teams te sponsoren met bijvoorbeeld trainingspakken of teamtassen. Heb je interesse, stuur dan een mail naar kleding@svleidschenveen.nl.

Voetbalkleding-Sporttas.jpg

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!