Ouders en voetbal - SV Leidschenveen

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Ouders en voetbal

Ouders en voetbal

SV Leidschenveen is een vereniging die geheel bestaat uit vrijwilligers. Dat betekent dat de ouders van onze leden ook een rol hebben binnen het team van hun zoon/dochter en binnen de vereniging. Een vereniging kan nu eenmaal niet bestaan zonder vrijwilligers. 


Rol van ouders binnen het team
Ouders moedigen hun zoon/dochter en zijn/haar team positief aan. Daarnaast hebben ze een rol in het mogelijk maken van de wedstrijden. Als trainer, coach, scheidsrechter of spelbegeleider, grensrechter (vanaf O13) of teamouder. Ook draait iedere ouder maximaal drie keer per jaar een bardienst op een moment dat het team thuis speelt.  

Rol van ouders binnen de vereniging
Verder zijn er veel vrijwilligers actief bij teamoverstijgende werkzaamheden. Denk aan leden van de verschillende commissies: 

  • kantine;
  • communicatie;
  • sponsoring;
  • kledinguitgifte en -verkoop; en 
  • de organisatie van het toernooi en andere activiteiten. 

Andere vrijwilligerstaken die door ouders worden vervuld zijn die van clubscheidsrechter, leeftijdscoördinator, wedstrijdsecretaris en bestuurslid. 

Wil jij je aanmelden voor een van onze vrijwilligersfuncties? Kijk bij onze vacatures waar we jouw hulp goed kunnen gebruiken of neem contact op via secretaris@svleidschenveen.nl.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!