Bestuursnieuws

Rabobank en SV Leidschenveen de komende twee jaar partners

21 maart 11:00  Rabobank is ook de komende twee jaar hoofdsponsor van SV Leidschenveen. De Haagse sportvereniging en de coöperatieve bank tekenden onlangs een nieuw tweejarig contract. Dat betekent dat Rabobank ook de komende twee jaar op de voetbalshirts van de vereniging prijkt. Daarnaast hebben beide partijen gezamenlijke maatschappelijke initiatieven voor ogen op het gebied van onder meer gezonde voeding en duurzaamheid.meer »

Naschoolse opvang bij SV Leidschenveen

16 maart 11:45  Wist je dat in de kantine van SV Leidschenveen ook een BSO is gevestigd? En kun je niet wachten om zomenteen na schooltijd weer lekker actief buiten bezig te zijn? Kom dan eens een kijkje nemen bij BSO Sport Leidschenveen, die is gevestigd in onze sportkantine. Hier kunnen kinderen van 4-12 jaar hun (sport)talenten ontdekken en hun eigen sportles combineren met de BSO. Er is nog op alle dagen plek. meer »

Denk mee met het toekomstplan voor Nederland van onze hoofdsponsor Rabobank

22 februari 9:30  Hoofdsponsor Rabobank organiseert aanstaande woensdag van 19.30 tot 21.30u een online schrijfdialoog om anoniem ‘in gesprek’ te gaan over de maatschappelijke en economische uitdagingen in de regio Leiden-Haaglanden. Alle input wordt verwerkt in een coöperatief convenant, een toekomstplan voor Nederland, die dit voorjaar wordt aangeboden aan het nieuwe Kabinet. Interesse om mee te doen? Hieronder vind je de uitnodiging van Rabobank en de link om je aan te melden. meer »

Terugkoppeling ALV: Edwin Eekhof benoemd tot voorzitter

8 februari 21:45  De Algemene Ledenvergadering heeft Edwin Eekhof benoemd tot voorzitter van SV Leidschenveen. Dit gebeurde donderdag 21 januari tijdens de Algemene Ledenvergadering. Deze vergadering vond, vanwege de Corona-beperkingen, voor het eerst digitaal plaats. Eekhof was de enige kandidaat voor het voorzitterschap. De ALV herbenoemde tevens de overige bestuursleden: Pascalle de Ruyter (Tennis), Reinier Müller (Voetbal), Marcel Walravens (Secretaris), Nick Burgers (Penningmeester), Léon Munier (Algemeen) en Patricia van Schoonhoven (Algemeen).meer »

Prijswinnaars Grote Clubactie bekend

8 februari 20:45  Beste verkooptalenten en ouders, Van 19 september t/m 8 december 2020 hebben jullie met elkaar ontzettend veel loten verkocht voor de Grote Clubactie! Het was geweldig om het enthousiasme te zien bij alle lotenverkopers, maar ook zeker bij jullie ouders, trainers, coaches en teamouders. Door dit gezamenlijke enthousiasme is er in 2020 een recordbedrag opgehaald voor de vereniging. Enkele leuke feitjes: Totale opbrengst: € 4.365,60 Verkochte loten: 1819 Aantal lotenverkopers: 140 Percentage online verkoop: 91% (!) Inmiddels zijn we in gesprek met Dunea over de plaatsing van het duurzame watertappunt. We hopen dit nog voor de zomer te realiseren, zodat je altijd je bidon kunt vullen als je dorst hebt. meer »

Bestuur draagt Edwin Eekhof voor als voorzitter

25 november 9:45  Beste leden, We zijn verheugd jullie te kunnen laten weten dat we Edwin Eekhof voordragen voor de functie van voorzitter binnen ons bestuur. Op de voorzittersvacature heeft 1 kandidaat gereageerd, Edwin. Met hem zijn positieve gesprekken gevoerd en wij kijken ernaar uit om met hem samen te werken. Edwin brengt vanuit zijn professie belangrijke ervaring en contacten mee die het mogelijk maken om onze jonge vereniging verder te laten groeien en binnen de Haagse sportwereld nog nadrukkelijker op de kaart te zetten. Edwin is via zijn voetballende dochter, die in de MO9 speelt, al verbonden aan onze vereniging. meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!