Bestuursnieuws

Alles wat je wilt weten over de benefietwedstrijd tegen de Creators

13 mei 12:45  Op zondag 26 juni komt Creators FC naar SV Leidschenveen voor een benefietwedstrijd. Hét YouTube-elftal van Nederland speelt een wedstrijd tegen een gelegenheidselftal van SV Leidschenveen. De wedstrijd wordt gespeeld voor het goede doel: alle opbrengsten uit de kaartverkoop komen ten goede aan de Voedselbank Leidschenveen. Hier vind je alle informatie.meer »

Geen coronamaatregelen meer van toepassing

25 februari 17:00  Er gelden geen beperkende coronamaatregelen meer langs het voetbalveld en in de binnenruimtes. Dat betekent dat iedereen zonder QR-code en zonder mondkapje welkom is in de kantine. Er hoeft ook geen 1,5 meter afstand meer te worden gehouden. We vragen iedereen om de persoonlijke wensen en grenzen van andere bezoekers mbt afstand houden en mondkapjes te respecteren. En wanneer je klachten hebt of positief bent getest, dan kom je natuurlijk niet naar SV Leidschenveen. We wensen jullie veel sportplezier! Het bestuur

Kantine weer (beperkt) open

7 februari 8:00  De kantine gaat vanaf zaterdag 12 februari weer (beperkt) open. Hierbij gelden de volgende afspraken: * Een coronatoegangsbewijs is verplicht voor iedereen van 18 jaar en ouder * Het gebruik van een mondkapje is verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar wanneer je je door de binnenruimte verplaatst * Iedereen houdt 1,5 meter afstand van elkaar * Bij teveel mensen tegelijk wordt gevraagd de kantine te verlaten Er zijn alleen warme en koude dranken en tosti’s verkrijgbaar. We kijken ernaar uit om jullie weer te ontmoeten! Het bestuur

Terugblik ALV: vacature nieuwe voorzitter en Léon van Knijff benoemd tot erelid

30 januari 11:45  Donderdag 20 januari 2022 heeft de ALV plaatsgevonden. Circa 20 leden waren digitaal aanwezig. Tijdens de ALV hebben we afscheid genomen van drie bestuursleden die zich niet herkiesbaar hebben gesteld: Patricia van Schoonhoven en Léon Munier, beiden bestuurslid algemeen en Edwin Eekhof, voorzitter. meer »

Bericht van onze hoofdsponsor Rabobank

24 december 10:15  Bericht van onze hoofdsponsor: Harry Wientjens, directeur Coöperatieve Rabobank regio Den Haag Is dit het moment? Als betrokken sponsor van je vereniging, attendeer ik je graag op een mogelijke kans. Op dit moment is de hypotheekrente (nog) laag en stijgen de gasprijzen. Door je hypotheek over te sluiten, kan je mogelijk de maandlasten verminderen. Wanneer de door jou afgesloten hypotheekrente hoger is dan de huidige rentestand, is dit eigenlijk áltijd het onderzoeken waard, aldus Harry Wientjens, directeur coöperatieve Rabobank van regio Den Haag.meer »

Algemene Ledenvergadering op 20 januari 2022

10 november 20:15  De Algemene Ledenvergadering (ALV) vindt dit jaar plaats op donderdag 20 januari 2022. We hopen elkaar live in de kantine te kunnen ontmoeten. Mochten de coronamaatregelen een live-bijeenkomst op dat moment niet toelaten, dan zal de ALV online plaatsvinden. meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!