Bestuursnieuws - SV Leidschenveen

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Bestuursnieuws

Bestuursnieuws

Woensdag 18 oktober: EA FC 24 toernooi

Gisteren, 1 oktober 12:00  In de herfstvakantie organiseren we in samenwerking met WePlay United een EA FC 24 toernooi voor alle SVL leden! Het toernooi vind plaats op woensdag 18 oktober a.s.meer »


SV Leidschenveen doet mee met de Grote Clubactie!

17 september 11:15  Dit jaar verkopen wij weer loten met de Grote Clubactie. De vereniging zet samen de schouders eronder! We hopen op een mooie opbrengst om eindelijk de elektronische scoreborden te kunnen plaatsen en het plein voor het clubgebouw gezelliger te maken. De landelijke startdatum van de Grote Clubactie is op zaterdag 23 september. meer »


Bericht van de penningmeester

8 september 10:00  De voetbalcontributie voor seizoen 2023-2024 zal in de week van 18 September worden gefactureerd via ons platform ClubCollect. In ClubCollect kunt u een betaalmogelijkheid kiezen (iDeal of incasso) en kiezen voor 1 of 2 termijnen. Om de betaling te voldoen dient deze keuze gemaakt te worden. Voor de houders van een Ooievaarspas geldt dat u een uitnodiging krijgt om langs te komen met de pas. Ik verwacht deze binnenkort te kunnen sturen per mail. Heeft u geen mail ontvangen voor 15 september neem dan contact op met mij via penningmeester@svleidschenveen.nl. Met vriendelijke groet, Nick Burgers Penningmeester


Welkomstwoord van het bestuur

31 augustus 20:00  We mogen weer! Na een welverdiende vakantie barst het voetbalseizoen weer los. Achter de schermen is hard gewerkt om van start te kunnen, denk aan het indelen van de teams, vervangen van de doelnetten, zorgen voor trainers en teamouders voor alle teams, barinkopen en nog veel meer. meer »


Kortingsactie Sport2000 Voorburg

23 mei 20:30  Heb jij nog nieuwe voetbal- of tennisspullen nodig? Maak dan gebruik van deze leuke kortingsactie bij Sport2000. meer »


ADO Den Haag Voetbalkampen komt naar SV Leidschenveen!

9 mei 9:45  Lijkt het jouw zoon of dochter leuk om 3 dagen te voetballen en te schitteren onder begeleiding van ADO Den Haag trainers in de schoolvakantie? Van 10 t/m 12 juli vindt het ADO Den Haag Voetbalkamp plaats op de velden van SV Leidschenveen!meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!