Bestuursnieuws

Clupdate 3: Verkoopboekjes inleveren en tussenstand online verkoop

11 november 16:00  Zoals eerder aangekondigd, is morgen de laatste dag waarop je de verkochte papieren loten (oftewel verkoopboekjes) kunt inleveren achter de bar. De komende week worden deze loten allemaal handmatig ingevoerd, zodat we op 21 november weten wat het eindresultaat is van de Grote Clubactie 2022!meer »

Clupdate 2: Tussenstand, inleveren boekjes en mooie prijzen winnen

31 oktober 8:15  De Grote Clubactie is alweer ruim een maand onderweg en er zijn al bijna 1000 loten online verkocht. Er zijn meerdere teams en lotenverkopers die kans maken op geweldige prijzen. Superspannend! De actie loopt nog wel eventjes door. Ga jij er straks met een van de prijzen vandoor? Ook lees je hier meer over de einddatum van de Clubactie 2022 en het inleveren van verkoopboekjes.meer »

Opbrengst Rabo Clubsupport

20 oktober 7:45  Bedankt voor jullie stem op SV Leidschenveen bij Rabo Clubsupport! We hebben een mooie opbrengst van EUR 740 toegezegd gekregen. Dit geld gaan we gebruiken voor het inrichten van een nieuw buitenterras/zithoek die we volgend jaar willen realiseren. Het bestuur van SV Leidschenveen

Doe jij al mee met de SV Leidschenveen WK-poule?

12 oktober 16:00  Het is weer bijna zover! Van 20 november t/m 18 december 2022 zullen 32 landen strijden om de wereldtitel in Qatar. Nederland start het toernooi met een wedstrijd tegen het Senegal van o.a. Sadio Mané (Bayern München) en Kalidou Koulibaly (Chelsea). Zeggen deze namen je niets? Niet getreurd, ook als je niet zoveel van voetbal weet, kun je meedoen en dit dus aan jouw CV toevoegen.meer »

Clupdate: Opstartproblemen en tussenstand Grote Clubactie 2022

3 oktober 10:00  Alweer ruim een week geleden zijn we gestart met het verkopen van loten voor de Grote Clubactie. Het is geweldig om veel lotenverkopers van onze vereniging door de wijk te zien trekken, met het verkoopboekje in de hand en aanbellend bij buurtbewoners.meer »

SV Leidschenveen verkoopt weer loten voor de Grote Clubactie!

23 september 9:30  De landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie start zaterdag 24 september. Dit jaar is het extra feestelijk, want de Grote Clubactie bestaat alweer 50 jaar!meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!