Bestuursnieuws

Oranjepakketten voor onze trainers en vaste vrijwilligers

10 juni 20:45  Onze vaste vrijwilligers en trainers hebben het afgelopen seizoen, ondanks het ontbreken van competitiewedstrijden, alles gegeven om onze leden toch lekker te kunnen laten sporten. Dankzij hun creativiteit en enthousiasme is er volop getraind en zijn er heel veel onderlinge wedstrijden gespeeld.meer »

SVL EK-poule voor alle vrijwilligers, leden en ouders/verzorgers van jeugdleden

6 juni 15:45  Jaaaaaa.... we zijn er weer bij en dat is primaaaaaa! Met één jaar uitstel start op 11 juni a.s. dan toch het EK 2020. Dat Oranje er weer bij is en dat een aantal wedstrijden in eigen land plaatsvindt, maakt het een toernooi om naar uit te kijken. meer »

Voor onze voetballers: doe mee aan de Tennis Zomer Challenge !

6 juni 15:00  Wil je graag fit blijven tijdens de zomerstop? Dan dagen we jou en je vriend(inn)en (of je ouders) uit voor de Tennis Zomer Challenge!meer »

Informatie voor bezoekende verengingen ivm COVID 19

1 juni 9:30  Beste bezoekers, We heten jullie van harte welkom bij SV Leidschenveen! Als vereniging doen we er alles aan om eventuele besmettingen met het Corona-virus te voorkomen. We houden ons daarbij uiteraard aan de geldende voorschriften vanuit de overheid. Binnen SV Leidschenveen zijn de volgende maatregelen van toepassing (deze informatie wordt steeds geactualiseerd als daar aanleiding toe is):meer »

Rabobank en SV Leidschenveen de komende twee jaar partners

21 maart 11:00  Rabobank is ook de komende twee jaar hoofdsponsor van SV Leidschenveen. De Haagse sportvereniging en de coöperatieve bank tekenden onlangs een nieuw tweejarig contract. Dat betekent dat Rabobank ook de komende twee jaar op de voetbalshirts van de vereniging prijkt. Daarnaast hebben beide partijen gezamenlijke maatschappelijke initiatieven voor ogen op het gebied van onder meer gezonde voeding en duurzaamheid.meer »

Naschoolse opvang bij SV Leidschenveen

16 maart 11:45  Wist je dat in de kantine van SV Leidschenveen ook een BSO is gevestigd? En kun je niet wachten om zomenteen na schooltijd weer lekker actief buiten bezig te zijn? Kom dan eens een kijkje nemen bij BSO Sport Leidschenveen, die is gevestigd in onze sportkantine. Hier kunnen kinderen van 4-12 jaar hun (sport)talenten ontdekken en hun eigen sportles combineren met de BSO. Er is nog op alle dagen plek. meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!