Bestuursnieuws

SV Leidschenveen en Creators FC in actie voor de Voedselbank

29 juni 20:30  Creators FC kwam zondag 26 juni voor een benefietwedstrijd ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de vereniging naar SV Leidschenveen. De wedstrijd werd gespeeld voor het goede doel: Voedselbank Leidschenveen.meer »

Foto's van ons '10-jarig bestaan'-feest met de Creators

29 juni 20:00  Op zondag 26 juni vierden wij het 10-jarig bestaan van SVL met een benefietwedstrijd tegen hét YouTube elftal van Nederland: Creators FC. Ruim 1200 uitzinnige fans zagen de Creators FC winnen van een gelegenheidselftal van SV Leidschenveen. Enkele van Nederlands populairste YouTubers bij de jeugd deden mee, zoals de Bankzitters, Alessio, Akkamist, Seran Lakap, Michiel Callebaut en Celine. De wedstrijd werd gespeeld voor de Voedselbank Leidschenveen en er werd een bedrag van maar liefst € 5.362,20 opgehaald.meer »

Zomerstop bij voetbal of altijd (weer) eens willen tennissen? Doe mee aan de Zomer Challenge!

30 mei 18:30  Altijd (weer) eens willen tennissen? Speel je een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Of sport je vaak binnen en wil je in de zomer graag naar buiten? Dan dagen we jou en je vrienden uit voor de Zomer Challenge!meer »

Alles wat je wilt weten over de benefietwedstrijd tegen de Creators

13 mei 12:45  Op zondag 26 juni komt Creators FC naar SV Leidschenveen voor een benefietwedstrijd. Hét YouTube-elftal van Nederland speelt een wedstrijd tegen een gelegenheidselftal van SV Leidschenveen. De wedstrijd wordt gespeeld voor het goede doel: alle opbrengsten uit de kaartverkoop komen ten goede aan de Voedselbank Leidschenveen. Hier vind je alle informatie.meer »

Geen coronamaatregelen meer van toepassing

25 februari 17:00  Er gelden geen beperkende coronamaatregelen meer langs het voetbalveld en in de binnenruimtes. Dat betekent dat iedereen zonder QR-code en zonder mondkapje welkom is in de kantine. Er hoeft ook geen 1,5 meter afstand meer te worden gehouden. We vragen iedereen om de persoonlijke wensen en grenzen van andere bezoekers mbt afstand houden en mondkapjes te respecteren. En wanneer je klachten hebt of positief bent getest, dan kom je natuurlijk niet naar SV Leidschenveen. We wensen jullie veel sportplezier! Het bestuur

Kantine weer (beperkt) open

7 februari 8:00  De kantine gaat vanaf zaterdag 12 februari weer (beperkt) open. Hierbij gelden de volgende afspraken: * Een coronatoegangsbewijs is verplicht voor iedereen van 18 jaar en ouder * Het gebruik van een mondkapje is verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar wanneer je je door de binnenruimte verplaatst * Iedereen houdt 1,5 meter afstand van elkaar * Bij teveel mensen tegelijk wordt gevraagd de kantine te verlaten Er zijn alleen warme en koude dranken en tosti’s verkrijgbaar. We kijken ernaar uit om jullie weer te ontmoeten! Het bestuur

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!