Clubnieuws

Kantine vanaf vrijdag 29 oktober weer open

23 oktober 15:45  De kantine en keuken zijn met ingang van vrijdag 29 oktober weer volledig open. Dat betekent dat er naast koffie, thee, fris en kleine versnaperingen nu ook weer tosti’s, broodjes, patat etc. te verkrijgen is. Conform de horecaregels moeten bezoekers van 13 jaar en ouder een coronatoegangsbewijs kunnen laten zien. Dat geldt ook voor mensen die de kantine bezoeken zonder gebruik te maken van eten en/of drinken. Geen coronatoegangsbewijs? Dan ben je van harte welkom op ons terras. Het bestuur van SV Leidschenveen

SVL van 25 oktober t/m 5 november 2021 niet per auto bereikbaar

22 oktober 13:45  Het terrein van SV Leidschenveen is van maandag 25 oktober t/m 5 november alleen bereikbaar voor voetgangers en fietsers. Auto’s kunnen het terrein niet op. Dit komt door werkzaamheden aan het parkeerterrein die de verkeersveiligheid vergroten. meer »

Update Grote Clubactie

29 september 7:00  Hallo lotenverkopers, Na 10 dagen hebben we al 31% van onze doelstelling bereikt met de online verkoop! Hulde aan jullie allemaal! meer »

MyClubStore actie Jumbo Nootdorp

19 september 9:00  Vanaf woensdag 22 september gaan wij samen met Jumbo Nootdorp een bijzondere samenwerking aan. Alle leden en supporters kunnen namelijk exclusief bij deze Jumbo supermarkt sparen voor geweldige en gepersonaliseerde clubartikelen! Spaar je mee?meer »

Grote Clubactie gestart!

17 september 12:45  Yes! We zijn weer gestart met het verkopen van loten voor de Grote Clubactie. Voor alle thuisspelende teams ligt er een boekje klaar achter de bar. Mocht je op 18 september niet thuis spelen, dan ligt er een grote doos met verkoopboekjes klaar in het materiaalhok. Deze doos zal komende week worden aangevuld. Heb jij geen verkoopboekje kunnen bemachtigen? Geen nood. A.s. zaterdag ontvang jij (of jouw ouders) namelijk een email met een link naar jouw persoonlijke verkooppagina. meer »

Nationale Grote Club Actie 2021

13 september 17:45  SV Leidschenveen gaat loten verkopen met de Grote Clubactie! Zaterdag 18 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,- per stuk, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. Dit jaar zetten we ons in om het plein voor het clubgebouw gezelliger te maken én we hopen met de opbrengst een bijdrage te kunnen leveren aan het vieren van ons 10-jaarlijkse lustrum feest. meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!