Clubnieuws

Yamin en Yassin en Yorick winnen gouden tickets NK shoot out

Gisteren, 9 mei 9:15  De tweede ronde voor de kwalificatie van het NK Shoot Out vond gisteren in de stromende regen plaats bij SV Leidschenveen. Zo'n 130 kids uit de O9, O10 en O11 streden om drie gouden tickets, die toegang geven tot het NK Shout out op 20 juni. Na een spannend toernooi wisten Yamin (O9), Yassin (O10) en Yorick (O11) de meeste doelpunten te maken. Zij vertegenwoordigen SVL, samen met Gijs (08) die zijn ticket twee weken geleden al won, op het Nederlands Kampioenschap. Volgende week, zaterdag 15 mei, strijden de O12 en O13 voor de laatste twee gouden tickets.meer »

Gijs wint eerste gouden ticket voor het NK Shoot Out

25 april 10:30  De aftrap voor de kwalificatie van het NK Shoot Out was gisteren bij SV Leidschenveen. Het was een spannend en leuk toernooi. Na de voorrondes kwamen Lisa, Gijs, Jens, Jesse, Doruk en Finn in de finale. In de finale wist Gijs de meeste doelpunten te maken. Hij heeft daarmee het eerste gouden ticket voor het NK op 20 juni gewonnen! Over 2 weken, op 8 mei, is de kwalificatie voor de O9, O10 en O11. Op 15 mei strijden de O12 en O13 voor de laatste tickets.

Selectietrainigen vanaf 14 april voor de JO14-selectie

8 april 10:30  Ben jij geboren in 2008 of 2009, zoek je een uitdaging op hoofdklasseniveau en heb je interesse om bij sv Leidschenveen te voetballen? Dan ben je van harte welkom om je aan te sluiten bij de selectietrainingen voor komend seizoen. Deze starten op woensdagavond 14 april, van 19.00-20.15 uur. We zoeken spelers én keepers. Wil je meedoen of heb je vragen? Laat dit weten via tc@svleidschenveen.nl (en vermeld daarbij ook een telefoonnummer waarop je te bereiken bent).

Rabobank en SV Leidschenveen de komende twee jaar partners

21 maart 11:00  Rabobank is ook de komende twee jaar hoofdsponsor van SV Leidschenveen. De Haagse sportvereniging en de coöperatieve bank tekenden onlangs een nieuw tweejarig contract. Dat betekent dat Rabobank ook de komende twee jaar op de voetbalshirts van de vereniging prijkt. Daarnaast hebben beide partijen gezamenlijke maatschappelijke initiatieven voor ogen op het gebied van onder meer gezonde voeding en duurzaamheid.meer »

Voorronde NK Shoot Out bij SV Leidschenveen

19 maart 13:45  Wij zijn trotse gastheer van een kwalificatieronde van het Nederlands Kampioenschap Shoot Out voor voetballers. Alle SVL voetballers en voetbalsters van 7 t/m 12 jaar kunnen meedoen aan deze kwalificatie. Komt de Nederlands Kampioen straks van onze club?meer »

Naschoolse opvang bij SV Leidschenveen

16 maart 11:45  Wist je dat in de kantine van SV Leidschenveen ook een BSO is gevestigd? En kun je niet wachten om zomenteen na schooltijd weer lekker actief buiten bezig te zijn? Kom dan eens een kijkje nemen bij BSO Sport Leidschenveen, die is gevestigd in onze sportkantine. Hier kunnen kinderen van 4-12 jaar hun (sport)talenten ontdekken en hun eigen sportles combineren met de BSO. Er is nog op alle dagen plek. meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!