Clubnieuws

Eerste ADO Den Haag voetbalkamp bij SVL

23 juli 11:30  Het eerste ADO Den Haag voetbalkamp bij SV Leidschenveen zit er alweer op. Met 60 deelnemertjes verdeeld over 4 leeftijdsgroepen was het een groot suc6. Met heel veel plezier werd er deel genomen door de kids. We kijken terug op 3 geweldige dagen met heel mooi weer, de weergoden waren ons goed gezind 🙂. Met veel afwisseling werden de dagen ingevuld voor de Kids. Met onder andere skills, partijtjes, techniek, een op een en quizzen. Met de gezonde snacks en drankjes werd ook gelet op het innerlijk gedeelte van de kids. Tuurlijk een lekker extra ijsjes en frietje kan altijd wel. De Kids gingen uiteindeljjk naar huis met een medaille en een printed groepsfoto als aandenken. Volgend jaar zijn we weer terug noteer dit vast in de agenda in eerste week van de zomervakantie. ADO Den Haag voetbalkamp

Oranjepakketten voor onze trainers en vaste vrijwilligers

10 juni 20:45  Onze vaste vrijwilligers en trainers hebben het afgelopen seizoen, ondanks het ontbreken van competitiewedstrijden, alles gegeven om onze leden toch lekker te kunnen laten sporten. Dankzij hun creativiteit en enthousiasme is er volop getraind en zijn er heel veel onderlinge wedstrijden gespeeld.meer »

SVL EK-poule voor alle vrijwilligers, leden en ouders/verzorgers van jeugdleden

6 juni 15:45  Jaaaaaa.... we zijn er weer bij en dat is primaaaaaa! Met één jaar uitstel start op 11 juni a.s. dan toch het EK 2020. Dat Oranje er weer bij is en dat een aantal wedstrijden in eigen land plaatsvindt, maakt het een toernooi om naar uit te kijken. meer »

Voor onze voetballers: doe mee aan de Tennis Zomer Challenge !

6 juni 15:00  Wil je graag fit blijven tijdens de zomerstop? Dan dagen we jou en je vriend(inn)en (of je ouders) uit voor de Tennis Zomer Challenge!meer »

ADO Den Haag voetbalkampen bij SV Leidschenveen in juli

2 juni 8:45  Beste ouders en leden, In de zomervakantie, maandag 19, dinsdag 20 en woensdag 21 juli 2021 wordt er voor de jeugd van 6 t/m 15 jaar een ADO Den Haag Voetbalkamp georganiseerd bij SV Leidschenveen!meer »

Informatie voor bezoekende verengingen ivm COVID 19

1 juni 9:30  Beste bezoekers, We heten jullie van harte welkom bij SV Leidschenveen! Als vereniging doen we er alles aan om eventuele besmettingen met het Corona-virus te voorkomen. We houden ons daarbij uiteraard aan de geldende voorschriften vanuit de overheid. Binnen SV Leidschenveen zijn de volgende maatregelen van toepassing (deze informatie wordt steeds geactualiseerd als daar aanleiding toe is):meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!