Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Voetbalnieuws

Voetbalnieuws

Kantine vanaf vrijdag 29 oktober weer open

23 oktober 15:45  De kantine en keuken zijn met ingang van vrijdag 29 oktober weer volledig open. Dat betekent dat er naast koffie, thee, fris en kleine versnaperingen nu ook weer tosti’s, broodjes, patat etc. te verkrijgen is. Conform de horecaregels moeten bezoekers van 13 jaar en ouder een coronatoegangsbewijs kunnen laten zien. Dat geldt ook voor mensen die de kantine bezoeken zonder gebruik te maken van eten en/of drinken. Geen coronatoegangsbewijs? Dan ben je van harte welkom op ons terras. Het bestuur van SV Leidschenveen


SVL van 25 oktober t/m 5 november 2021 niet per auto bereikbaar

22 oktober 13:45  Het terrein van SV Leidschenveen is van maandag 25 oktober t/m 5 november alleen bereikbaar voor voetgangers en fietsers. Auto’s kunnen het terrein niet op. Dit komt door werkzaamheden aan het parkeerterrein die de verkeersveiligheid vergroten. meer »


Welkom! Seizoenstart 2021-2022

2 september 10:00  We gaan weer van start. We kijken uit naar een sportief en succesvol voetbalseizoen. Een bijzonder seizoen voor onze vereniging omdat we op 1 maart 2022 alweer tien jaar bestaan. Een mijlpaal die we zeker niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarover later meer...meer »


Jonger Oranje Finals 2021

2 september 9:00  Zaterdag mocht Gijs (JO9-1) met de regioselectie Haaglanden de finale spelen tegen alle andere regioselecties van Nederland. Het was geweldige voetbalweer en een geweldige voetbaldag. Team Haaglanden heeft in de poulefase alle wedstrijden gewonnen met een doelsaldo van 22 voor en maar 2 tegen.meer »


Eerste ADO Den Haag voetbalkamp bij SVL

23 juli 11:30  Het eerste ADO Den Haag voetbalkamp bij SV Leidschenveen zit er alweer op. Met 60 deelnemertjes verdeeld over 4 leeftijdsgroepen was het een groot suc6. Met heel veel plezier werd er deel genomen door de kids. We kijken terug op 3 geweldige dagen met heel mooi weer, de weergoden waren ons goed gezind 🙂. Met veel afwisseling werden de dagen ingevuld voor de Kids. Met onder andere skills, partijtjes, techniek, een op een en quizzen. Met de gezonde snacks en drankjes werd ook gelet op het innerlijk gedeelte van de kids. Tuurlijk een lekker extra ijsjes en frietje kan altijd wel. De Kids gingen uiteindeljjk naar huis met een medaille en een printed groepsfoto als aandenken. Volgend jaar zijn we weer terug noteer dit vast in de agenda in eerste week van de zomervakantie. ADO Den Haag voetbalkamp


Clubkampioenen SVL strijden op het NK Shoot Out

23 juni 15:30  Zes SVL clubkampioenen streden zondag 20 juni tijdens het Nederlands Kampioenschap Shoot Out voor de titel. Zij werden ontvangen op de KNVB Campus in Zeist. Hoe kon het mooier op het terrein waar ook het Nederlands elftal zich voorbereidde op hun volgende wedstrijd voor het EK2021.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!