Voetbalnieuws

Yamin en Yassin en Yorick winnen gouden tickets NK shoot out

Gisteren, 9 mei 9:15  De tweede ronde voor de kwalificatie van het NK Shoot Out vond gisteren in de stromende regen plaats bij SV Leidschenveen. Zo'n 130 kids uit de O9, O10 en O11 streden om drie gouden tickets, die toegang geven tot het NK Shout out op 20 juni. Na een spannend toernooi wisten Yamin (O9), Yassin (O10) en Yorick (O11) de meeste doelpunten te maken. Zij vertegenwoordigen SVL, samen met Gijs (08) die zijn ticket twee weken geleden al won, op het Nederlands Kampioenschap. Volgende week, zaterdag 15 mei, strijden de O12 en O13 voor de laatste twee gouden tickets.meer »

Gijs wint eerste gouden ticket voor het NK Shoot Out

25 april 10:30  De aftrap voor de kwalificatie van het NK Shoot Out was gisteren bij SV Leidschenveen. Het was een spannend en leuk toernooi. Na de voorrondes kwamen Lisa, Gijs, Jens, Jesse, Doruk en Finn in de finale. In de finale wist Gijs de meeste doelpunten te maken. Hij heeft daarmee het eerste gouden ticket voor het NK op 20 juni gewonnen! Over 2 weken, op 8 mei, is de kwalificatie voor de O9, O10 en O11. Op 15 mei strijden de O12 en O13 voor de laatste tickets.

Selectietrainigen vanaf 14 april voor de JO14-selectie

8 april 10:30  Ben jij geboren in 2008 of 2009, zoek je een uitdaging op hoofdklasseniveau en heb je interesse om bij sv Leidschenveen te voetballen? Dan ben je van harte welkom om je aan te sluiten bij de selectietrainingen voor komend seizoen. Deze starten op woensdagavond 14 april, van 19.00-20.15 uur. We zoeken spelers én keepers. Wil je meedoen of heb je vragen? Laat dit weten via tc@svleidschenveen.nl (en vermeld daarbij ook een telefoonnummer waarop je te bereiken bent).

Voorronde NK Shoot Out bij SV Leidschenveen

19 maart 13:45  Wij zijn trotse gastheer van een kwalificatieronde van het Nederlands Kampioenschap Shoot Out voor voetballers. Alle SVL voetballers en voetbalsters van 7 t/m 12 jaar kunnen meedoen aan deze kwalificatie. Komt de Nederlands Kampioen straks van onze club?meer »

Prijswinnaars Grote Clubactie bekend

8 februari 20:45  Beste verkooptalenten en ouders, Van 19 september t/m 8 december 2020 hebben jullie met elkaar ontzettend veel loten verkocht voor de Grote Clubactie! Het was geweldig om het enthousiasme te zien bij alle lotenverkopers, maar ook zeker bij jullie ouders, trainers, coaches en teamouders. Door dit gezamenlijke enthousiasme is er in 2020 een recordbedrag opgehaald voor de vereniging. Enkele leuke feitjes: Totale opbrengst: € 4.365,60 Verkochte loten: 1819 Aantal lotenverkopers: 140 Percentage online verkoop: 91% (!) Inmiddels zijn we in gesprek met Dunea over de plaatsing van het duurzame watertappunt. We hopen dit nog voor de zomer te realiseren, zodat je altijd je bidon kunt vullen als je dorst hebt. meer »

Tussenstand Grote Clubactie

26 oktober 12:45  Beste verkooptalenten en ouders, Op 19 september jl. zijn jullie enthousiast van start gegaan met het verkopen van loten voor de Grote Clubactie. Het is geweldig om te zien dat er al een heleboel loten zijn verkocht! De boekjes zijn nog niet ingezameld (hierover later in dit bericht meer), maar we kunnen al wel de tussenstanden aan jullie doorgeven van de online verkochte loten! meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!