Voetbalnieuws - SV Leidschenveen

Voetbalnieuws

Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie voor SVL-leden

21 december 14:30  Al onze leden zijn van harte uitgenodigd voor de Nieuwjaarsreceptie op zondag 8 januari van 15.00 tot 17.00u in de kantine. Het bestuur van SV Leidschenveenmeer »

Alle wedstrijden vandaag afgelast

17 december 8:00  Vanwege de vorst zijn al onze thuiswedstrijden vandaag (zaterdag 17 december) afgelast!

SV Leidschenveen en Creators FC in actie voor de Voedselbank

29 juni 20:30  Creators FC kwam zondag 26 juni voor een benefietwedstrijd ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de vereniging naar SV Leidschenveen. De wedstrijd werd gespeeld voor het goede doel: Voedselbank Leidschenveen.meer »

Foto's van ons '10-jarig bestaan'-feest met de Creators

29 juni 20:00  Op zondag 26 juni vierden wij het 10-jarig bestaan van SVL met een benefietwedstrijd tegen hét YouTube elftal van Nederland: Creators FC. Ruim 1200 uitzinnige fans zagen de Creators FC winnen van een gelegenheidselftal van SV Leidschenveen. Enkele van Nederlands populairste YouTubers bij de jeugd deden mee, zoals de Bankzitters, Alessio, Akkamist, Seran Lakap, Michiel Callebaut en Celine. De wedstrijd werd gespeeld voor de Voedselbank Leidschenveen en er werd een bedrag van maar liefst € 5.362,20 opgehaald.meer »

JO14-1 is vice-Nederlands kampioen categorie 2!

20 juni 10:15  Op een bloedhete zaterdag in Brabant is de JO14-1 erin geslaagd om vice-Nederlands Kampioen te worden in zijn leeftijdscategorie. Anders gezegd, in een ijzersterk deelnemersveld met vrijwel alleen maar (hoge) divisieteams is de JO14-1 zesde van Nederland geworden! meer »

Spelers gezocht voor kersverse kampioen sv Leidschenveen JO14-1

2 juni 15:15  Afgelopen weekend werd sv Leidschenveen JO14-1 in een bloedstollende competitie kampioen van de Hoofdklasse! Door een 0-3 overwinning bij de directe concurrent eindigden deze talenten met maar liefst 24 punten uit 8 wedstrijden bovenaan in de Hoofdklasse. Met een mooi toetje tot gevolg: half juni mag de JO14-1 in een play-offduel met GSC-Esdo gaan strijden om een plek in de divisie! Met het oog op komend seizoen zijn we op zoek naar spelers die dit team komen versterken. Heb je geboortejaar 2008 of 2009 en heb je zin in deze mooie uitdaging? Meld je dan snel aan voor een proeftraining via tc@svleidschenveen.nl

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!