• SVL Voetbalkamp 2017
 • Home Slideshow Header 1

  Breng eens een bezoek aan:

  Sportvereniging Leidschenveen

  Op het gelijknamige sportpark

 • Header Bar

  ook te huur voor

  Feesten en partijen

  vragen -> Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Generated with MOOJ Proforms Version 1.5

Van 7 tot en met 9 april 2017 organiseert SV Leidschenveen het 4e Koning Voetbal Kamp. Iedereen die lid is van de afdeling voetbal van SV Leidschenveen en in een van de volgende teams speelt: JO en MO 11, 13, 15 en 17, kan zich individueel inschrijven.

Na drie succesvolle jaren gaan we dit jaar voor de vierde keer op voetbalkamp. Het wordt weer een kamp boordevol voetbal, spelletjes en gezelligheid. Het kamp vindt plaats van vrijdag 7 april t/m zondag 9 april 2017.Dit jaar zijn er twee kamplocaties.

De jongste jeugd JO11/13 en de MO11/13, zal weer naar de kamplocatie Heino Summercamp in Wijhe (Overijssel) gaan. Vervoer is geregeld. Het is een geweldige locatie met grote en schone accommodaties voor onszelf. Er zijn o.a.: Sportvelden, bioscoop, Zwembad, Sporthal, Disco.

 SVL kamp 2014 018       SVL kamp 2014 062        SVL kamp 2014 253 

De kampleider is Christian de Leijster en we vragen nog trainers/begeleiders die mee willen naar dit kamp. 

Voor de oudere jeugd, JO15, MO15, JO 17 en MO17 hebben we dit jaar een mooie nieuwe locatie gevonden. Deze kamplocatie heet Evertsoord op slechts 15 minuten rijden van Venlo. Gelegen vlakbij natuurgebied De Peel en pretpark Toverland. De groepsaccommodaties liggen natuurlijk gelegen met direct bij de accommodaties bos met verschillende open velden, ideaal voor sport- en spelactiviteiten. Vanuit de groepsaccommodaties kan je lopend of op de fiets naar de leukste parken van Noord Limburg zoals Aardbeienland of Toverland. De groepsaccommodaties liggen op fietsafstand van steden als Venlo, Venray en Helmond.

De kampleider is Pieter Brune en we vragen nog trainers/begeleiders die mee willen naar dit kamp.

Voor beide groepen hebben we de kosten, net als vorig jaar, op €105 euro per kind kunnen houden. In het bedrag is alles inbegrepen (vervoer, eten, drinken, slaapplaatsen, activiteiten, tussendoortjes) , er zijn dus geen extra kosten. Zakgeld is niet nodig. Er wordt voor eten, drinken, fruit en tussendoortjes gezorgd.

Er is gezorgd voor gescheiden accommodaties voor de jongens en meisjes die meegaan. Tevens is gezorgd voor vrouwelijke begeleiding bij de meisjesgroepen.Het kamp wordt begeleid door de bij de club actieve trainers en leiders van SV Leidschenveen. Ze beschikken allemaal over een VOG. Aanmelden als begeleider kun je tevens doen via de website bij het aanmeldformulier. We denken per groep ca. 10-15 begeleiders nodig te hebben. Bij teveel aanmeldingen voor begeleiders zullen begeleiders uit voorgaande jaren de voorkeur genieten. Op dit moment hebben we nog een aantal begeleiders nodig.

Programma:

VRIJDAG 7 APRIL 2016
 
ZATERDAG 8 APRIL 2017
 
ZONDAG 9 APRIL 2017
 • Ontvangst om 16.30 uur bij SV Leidschenveen;
 • Avondmaaltijd;
 • 17.30-18.00 uur vertrek per touringcar naar kamplocaties
 • Surprise avondprogramma;
 
 • Ontbijt, lunch, diner
 • diverse spelactiviteiten en avondprogramma;
 • Tussendoortjes en drankjes.
 
 • Ontbijt, lunch
 • Voetbal, spel, zwemmen
 • Tussendoortjes en drankjes.
 • 14.00 uur vertrek per touringcar
 • terug rond 15.30 uur op de club

 

 

 

 

 

 

Eenmaal opgegeven is opgegeven, je bent het te betalen bedrag dan verschuldigd. Je kunt natuurlijk wel zelf voor een (doorlopende) annuleringsverzekering en/of reisverzekering zorgen als je dat wilt. Als we weggevallen plekken weer kunnen opvullen kunnen we uiteraard wel het teveel betaalde bedrag terugbetalen. Dit jaar kun je je opgeven via onderstaand inschrijfformulier. Nadat men zich heeft opgegeven krijgt men bij acceptatie een bevestiging met een betalingsverzoek. Het verschuldigde bedrag (105 euro) dient dan zo spoedig mogelijk te worden overgemaakt, maar uiterlijk 1 februari 2016. Houd daar rekening mee. Bij de bevestiging volgt dan ook de informatie over wat moet worden meegenomen en eventuele andere details.

LET OP ! Alleen de eerste 100 aanmeldingen zijn verzekerd van deelname. We kunnen het maximale aantal uitbreiden tot 125 deelnemers, maar doen dat alleen als we snel zicht hebben op voldoende deelnemers.  Meld je kind uiterlijk aan voor 15 januari 2017 via de link op de website!!
De aanmelding moet afkomstig zijn van de ouder(s) of verzorger(s).

Het organisatiecomité,

 • Pieter Brune
 • Christian de Leijster
 • Remco Schouten
 • Serpil Yigitdol 
*Vereiste informatie.
Voornaam *
Achternaam: * Hier de achternaam invulen
Gaat mee als: *
In welk team zit uw zoon/dochter ? * In welk team zit uw zoon / dochter ? Gelieve het juiste team te selecteren
De geboortedatum * Wat is de geboortedatum
Zwemdiploma * Is uw zoon / dochter in het bezit van een zwemdiploma ?
 
Contactpersoon * Wie moet er worden ingelicht in geval van nood
Telefoonnummer * Hier het telefoonnummer voor geval van nood of extra informatie invullen (bij voorkeur het mobiele nummer)
E-Mail adres: * Hier graag het E-Mail adres invullen
Shirtmaat * Shirtmaat
Ziektekostenverzekering bij: * Vul hier naam zijn/haar ziektekostenverzekering in
Wat is het polisnummer ? * Hier dient het polisnummer ingevuld te worden.
Speciale eisen m.b.t. eten * Speciale eisen m.b.t. het eten.

(bij gewenste assistentie door kampleiding, getekende verklaring hierover)

 

 • Onderstaande regels gelden voor beide voetbalkampen gehouden op 7/8 en 9 april 2017, zowel voor de Jeugd onder de 13 (kamp E/D te Heino) als het kamp voor de jeugd onder de 17 (Kamp C/B te Eversoord).
 • Bij deze verklaart ondergetekende akkoord te gaan met de deelname van zijn/haar/ zoon of dochter aan het Koning Voetbalkamp Dit kamp gaat uit van de sportvereniging Leidschenveen (SVL). De kosten voor deelname bedragen 105,00 euro.
 • S.V. Leidschenveen stelt zich niet aansprakelijk voor extra kosten welke door onvoorzienbare omstandigheden door het kamp worden veroorzaakt, denk hierbij b.v. aan medische hulp, vernieling, beschadiging of reparaties aan materieel. Deze kosten zullen door ondergetekende worden vergoed.
 • Dat zij toestemming geeft tot het verlenen van de nodige medische hulp aan hun zoon / dochter, indien dit noodzakelijk mocht blijken en worden uitgevoerd of voorgeschreven door de dienstdoende arts en/of zorgverlener. Deze verklaring van afstand is alleen geldig van vrijdag 7 april tot en met zondag 9 april 2017 en van toepassing als de ouders of voogd van mijn kind in noodgevallen niet bereikt kan worden.
Ouder/verzorger verklaard akkoord te gaan * Gelieve hier de naam van de ouder/verzorger in te vullen.
Voor akkoord * Voor het akkoord met de voor het kamp geldende regels en (financiële) verplichtingen.