• SVL Voetbalkamp 2017

Feesten en partijen

Voetbal kalender

• Voetbal

Nieuwe lichting gediplomeerde jeugdtrainers bij svl

Maandag 23 januari was het weer zover. Na lang zwoegen hebben een aantal jeugdtrainers het felbegeerde KNVB Pupillentrainers Diploma behaald.

IMG 20170123 WA0007

Naast een flinke hoeveelheid theorie moesten er ook praktijkopdrachten worden uitgevoerd. Dit alles gelukkig met goed gevolg. sv Leidschenveen wil de vrijwilligers bij deze van harte feliciteren en hartelijk bedanken voor de gedane inzet. Wij hopen tevens dat de pupillen nog lang van de opgedane kennis mogen leren & profiteren.

AfdrukkenE-mail