• Home Slideshow Header 1

  Breng eens een bezoek aan:

  Sportvereniging Leidschenveen

  Op het gelijknamige sportpark

 • Header Bar

  ook te huur voor

  Feesten en partijen

  vragen -> Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voetbal kalender

loader

ADO Speler Danny Bakker traint meiden van SVL

ADO Speler Danny Bakker traint meiden van SVLSportvereniging Leidschenveen (SVL) is een kleine maar hard groeiende vereniging in de wijk Leidschenveen. Ook bij SVL wordt het meidenvoetbal steeds populairder. Komend seizoen zijn er 7 meidenteams in verschillende leeftijdsklassen actief in de KNVB competitie.

Vorige week donderdag was er een speciale training voor het MO13-1 team. De vaste trainers maakten plaats voor Danny Bakker, de 22 jarige middenvelder van ADO Den Haag.

 Foto met Danny Bakker       Foto training Danny Bakker

Lees meer

Afdrukken E-mail

Suze Wassink (JO9-1) Kampioen bij de Masters 1:1

Op 11 juni 2017 was de landelijke finale van de Masters 1:1. Na meerdere voorrondes op diverse locaties in Nederland plaatsten de winnaars daarvan zich voor de finale. Deze vond plaats in het stadion van FC Volendam. In verschillende leeftijdscategorieën maakten de finalisten in meerdere onderlinge 1:1 wedstrijden uit wie zich de Master 2016-2017 mocht noemen.

Suze Wassink Masters 1 1 Volendam 11 06 2017

Onder de finalisten bevonden zich ook enkele spelers van FC Leidschenveen. Een daarvan heeft het bijzonder goed gedaan. Namelijk in de categorie met geboortejaar 2009-1010 torende Suze Wassink hoog uit boven alle concurrenten. Suze ging dan ook terecht met de beker naar huis.
Van harte gefeliciteerd, Suze!

Afdrukken E-mail

Nieuwe (concept) teamindeling seizoen 2017-2018

Disclaimer

Ondanks de zorg en aandacht die SV Leidschenveen aan de samenstelling van deze teamindeling besteedt, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is.

De gepubliceerde teamindeling is in concept en kan op basis van wijzigingen, alleen met goedkeuring van de Technische Commissie, nog gewijzigd worden. De volgende niet uitputtende redenen kunnen hierbij van toepassing zijn; aan- en afmeldingen van leden, evaluatie met trainers/leiders na de bekerronde, ontwikkelingen van individuele kinderen gedurende het voetbalseizoen.

Wijzigingen worden op de website van SV Leidschenveen gepubliceerd. Voor vragen omtrent de indeling kunt u per mail contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De Technische Commissie bespreekt uw vraag met de betreffende Letter coördinator.

Aan (reeds) gepubliceerde of besproken teamindelingen kunnen geen rechten worden ontleend.

pdf icon

Teamindeling V26-5

Afdrukken E-mail

Kom eens langs

Openingstijden (voetbal)

Woensdags tijdens trainingen. 
Zaterdag & zondag tijdens wedstrijddagen

 

Lokatie

Poelpolderstraat 25 
2493 VE, Den Haag

Contactinformatie

Email info@svleidschenveen.nl
Phone 070 4445071

Onze sponsoren

logo cle ver CMYK      Grote clubactie        Autoschade Nootdorp        Logo Schaeffer (true vector EPS  Illustrator)        Logo INNOVA FC 59 thinpaper        LOGO Mindwize FC      CD2    Harmoniq
Dobey   Fanielje 3b   lageveld logo   Sekura   vanrijn culinair 135