• Header Bar

Feesten en partijen

Voetbal kalender

ADO Speler Danny Bakker traint meiden van SVL

ADO Speler Danny Bakker traint meiden van SVLSportvereniging Leidschenveen (SVL) is een kleine maar hard groeiende vereniging in de wijk Leidschenveen. Ook bij SVL wordt het meidenvoetbal steeds populairder. Komend seizoen zijn er 7 meidenteams in verschillende leeftijdsklassen actief in de KNVB competitie.

Vorige week donderdag was er een speciale training voor het MO13-1 team. De vaste trainers maakten plaats voor Danny Bakker, de 22 jarige middenvelder van ADO Den Haag.

Foto met Danny Bakker       Foto training Danny Bakker

Suze Wassink (JO9-1) Kampioen bij de Masters 1:1

Op 11 juni 2017 was de landelijke finale van de Masters 1:1. Na meerdere voorrondes op diverse locaties in Nederland plaatsten de winnaars daarvan zich voor de finale. Deze vond plaats in het stadion van FC Volendam. In verschillende leeftijdscategorieën maakten de finalisten in meerdere onderlinge 1:1 wedstrijden uit wie zich de Master 2016-2017 mocht noemen.

Suze Wassink Masters 1 1 Volendam 11 06 2017

Onder de finalisten bevonden zich ook enkele spelers van FC Leidschenveen. Een daarvan heeft het bijzonder goed gedaan. Namelijk in de categorie met geboortejaar 2009-1010 torende Suze Wassink hoog uit boven alle concurrenten. Suze ging dan ook terecht met de beker naar huis.
Van harte gefeliciteerd, Suze!

Nieuwe (concept) teamindeling seizoen 2017-2018

Disclaimer

Ondanks de zorg en aandacht die SV Leidschenveen aan de samenstelling van deze teamindeling besteedt, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is.

De gepubliceerde teamindeling is in concept en kan op basis van wijzigingen, alleen met goedkeuring van de Technische Commissie, nog gewijzigd worden. De volgende niet uitputtende redenen kunnen hierbij van toepassing zijn; aan- en afmeldingen van leden, evaluatie met trainers/leiders na de bekerronde, ontwikkelingen van individuele kinderen gedurende het voetbalseizoen.

Wijzigingen worden op de website van SV Leidschenveen gepubliceerd. Voor vragen omtrent de indeling kunt u per mail contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De Technische Commissie bespreekt uw vraag met de betreffende Letter coördinator.

Aan (reeds) gepubliceerde of besproken teamindelingen kunnen geen rechten worden ontleend.

pdf icon

Teamindeling V26-5