• Banner Leidschenveen Open Toernooi

  Doe je ook (weer) mee ?

  De Grote Clubactie 2017 start op zaterdag 16 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop.

  -

  Aanvullende informatie

 • Digitaal wedstrijdformulier

  Het voetbalseizoen gaat weer beginnen

  Ben jij er ook digitaal al op voorbereid ?

  Check de informatie pagina over het digitaal wedstrijdformulier

  -

  Klik hier voor extra informatie

 • Er gaat wat veranderen

  Er gaat wat veranderen

  Dit jaar wordt er begonnen aan nieuwe wedstrijdvormen voor de jongste jeugd

  Wat dat inhoud ? Dat vind je via ondestaande links

  -

  Online Magazine KNVB

  -

  En aanvullende documentatie vindt je hier

 • Home Slideshow Header 1

  Breng eens een bezoek aan:

  Sportvereniging Leidschenveen

  Op het gelijknamige sportpark

Voetbal agenda

Geen activiteiten gevonden

Facebook

Contributie inning via Clubcollect gestart

Deze week is de contributie-inning via clubcollect gestart. U heeft daarover een e-mail gekregen van het bedrijf namens SV Leidschenveen. Clubcollect helpt ons bij het innen van de contributie. Via de link in de mail kunt u kiezen voor betaling ineens of in twee termijnen. Ook kunt u kiezen tussen betaling via automatische incasso en betaling via ideal. Als u vragen heeft kan dat door te klikken op de link in de mail.

Als u niet reageert, kan het ook zijn dat u een SMS krijgt of op andere wijze benaderd wordt. Als u gebruik maakt van de ooievaarspasregeling dient u een afspraak te maken met de penningmeester mocht dat nog niet gedaan zijn. 

Reageert alstublieft direct, dit helpt ons enorm. Het is en blijft allemaal vrijwilligerswerk.

Alle informatie over de contributie vindt u hier.

Afdrukken E-mail

Voetbalschool Balcontrole organiseert nieuwe cursus

Binnenkort gaat Voetbalschool Balcontrole haar activiteiten bij SV Leidschenveen voortzetten met de cursus voor F-, E- en D-spelers. Deze cursus is gericht op spelers die meer techniek in hun spel willen toepassen. Vanaf vrijdag 1 september a.s. start de nieuwe opleiding.

Start Voetbalschool Balcontrole vanaf 7 jaar (F-, E- en D-pupillen):
Binnenkort start Voetbalschool Balcontrole met een nieuwe cursus voor beginners maar natuurlijk ook met de nieuwe vervolg levels waarbij iedere speler nieuwe technieken op een hoger niveau leert toepassen.
De cursus staat ook open voor leden van andere voetbalverenigingen..

Voetbalschool                    

Aanmelding via https://www.arlclub.com/WebPages/Candidate/Registration.aspx?location=4 
Prijs 10 trainingen € 120,-
Gratis tenue voor leden van SVL die voor de éérste keer deelnemen

Tijden:17:00 - 18:00 
18:15 - 19:15 (bij voldoende aanmeldingen)

Data najaar  2017

 • September: 1, 8, 15, 22, 29
 • Oktober: 6, 13, 27
 • November: 3, 10
 

Afdrukken E-mail

AMATEURVOETBAL GAAT OVER OP MOBIEL DIGITAAL WEDSTRIJDFORMULIER

Het amateurvoetbal stapt over naar het mobiel digitaal wedstrijdformulier. Het invullen van het wedstrijdformulier zal vanaf dan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app op een smartphone of tablet gaan.

“Een mooie ontwikkeling voor ons amateurvoetbal. Ik denk dat iedereen blij is dat ook de wedstrijdformulieren de stap naar het digitale tijdperk hebben gemaakt”, zegt directeur amateurvoetbal Jan Dirk van der Zee. “Sinds dit seizoen wordt de app gebruikt in het zaalvoetbal en wordt er ook in het veldvoetbal mee getest. De resultaten en de ervaringen van voetballers, bestuursleden en scheidsrechters zijn zo positief, dat we nu hebben besloten om al met ingang van het volgende seizoen volledig over te gaan op het mobiele wedstrijdformulier.”     170222 screenshot startscherm 

Minder tijd en moeite

Van der Zee: “Met deze app kost het invullen van de wedstrijdformulieren minder tijd en moeite. Dit betekent minder administratief werk en voor vrijwilligers is het erg belangrijk dat er minder tijd verloren gaat. En na afloop van de wedstrijd is er meer tijd voor ‘de derde helft’.”

Via bijeenkomsten, online informatie en persoonlijk contact zal de KNVB de komende periode alle verenigingen en wedstrijdofficials ondersteunen bij de introductie van het mobiel digitaal wedstrijdformulier. Op KNVB Assist zal alle beschikbare informatie worden gepubliceerd.

170222 screenshot wedstrijddetails     

Spelerspassen

Onderdeel van de Wedstrijdzaken-app zijn ook de digitale spelerspassen. Hierdoor worden de huidige plastic spelerspassen met ingang van volgend seizoen afgeschaft. De uitlevering van deze passen stopt op zeer korte termijn. Per 4 maart is het daarom, voor dit lopende seizoen, toegestaan om te spelen met een geldige officiële legitimatie in plaats van een spelerspas. Verlopen spelerspassen hoeven na 3 maart niet meer vernieuwd te worden. In de toekomst zal een spelerspas ook niet meer verlopen; dit proces gaat volledig digitaal.

Ook dit seizoen kan de app al gebruikt worden, alleen nog niet voor het wedstrijdformulier. Ieder lid (speler of staf) kan zijn of haar persoonlijke programma en uitslagen raadplegen en ook de digitale spelerspas. Wedstrijdofficials kunnen de Wedstrijdzaken-app ook gebruiken voor het persoonlijke programma (aanstellingen) en kunnen via de app eventueel een afmelding doorgeven, net als via het Official Portal.

Zie ook: http://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/24166/amateurvoetbal-gaat-over-op-mobiel-digitaal

Afdrukken E-mail

ADO Speler Danny Bakker traint meiden van SVL

ADO Speler Danny Bakker traint meiden van SVLSportvereniging Leidschenveen (SVL) is een kleine maar hard groeiende vereniging in de wijk Leidschenveen. Ook bij SVL wordt het meidenvoetbal steeds populairder. Komend seizoen zijn er 7 meidenteams in verschillende leeftijdsklassen actief in de KNVB competitie.

Vorige week donderdag was er een speciale training voor het MO13-1 team. De vaste trainers maakten plaats voor Danny Bakker, de 22 jarige middenvelder van ADO Den Haag.

 Foto met Danny Bakker       Foto training Danny Bakker

Lees meer

Afdrukken E-mail

Suze Wassink (JO9-1) Kampioen bij de Masters 1:1

Op 11 juni 2017 was de landelijke finale van de Masters 1:1. Na meerdere voorrondes op diverse locaties in Nederland plaatsten de winnaars daarvan zich voor de finale. Deze vond plaats in het stadion van FC Volendam. In verschillende leeftijdscategorieën maakten de finalisten in meerdere onderlinge 1:1 wedstrijden uit wie zich de Master 2016-2017 mocht noemen.

Suze Wassink Masters 1 1 Volendam 11 06 2017

Onder de finalisten bevonden zich ook enkele spelers van FC Leidschenveen. Een daarvan heeft het bijzonder goed gedaan. Namelijk in de categorie met geboortejaar 2009-1010 torende Suze Wassink hoog uit boven alle concurrenten. Suze ging dan ook terecht met de beker naar huis.
Van harte gefeliciteerd, Suze!

Afdrukken E-mail

Kom eens langs

Openingstijden (voetbal)

Woensdags tijdens trainingen. 
Zaterdag & zondag tijdens wedstrijddagen

 

Lokatie

Poelpolderstraat 25 
2493 VE, Den Haag

Contactinformatie

Email info@svleidschenveen.nl
Phone 070 4445071

Onze sponsoren

logo cle ver CMYK      Grote clubactie        Autoschade Nootdorp        Logo Schaeffer (true vector EPS  Illustrator)        Logo INNOVA FC 59 thinpaper        LOGO Mindwize FC      CD2    Harmoniq
Dobey   Fanielje 3b   lageveld logo   Sekura   vanrijn culinair 135