• Svl Voetbaltoernooi 2017

Voetbal kalender

Nieuwe (concept) teamindeling seizoen 2017-2018

Disclaimer

Ondanks de zorg en aandacht die SV Leidschenveen aan de samenstelling van deze teamindeling besteedt, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is.

De gepubliceerde teamindeling is in concept en kan op basis van wijzigingen, alleen met goedkeuring van de Technische Commissie, nog gewijzigd worden. De volgende niet uitputtende redenen kunnen hierbij van toepassing zijn; aan- en afmeldingen van leden, evaluatie met trainers/leiders na de bekerronde, ontwikkelingen van individuele kinderen gedurende het voetbalseizoen.

Wijzigingen worden op de website van SV Leidschenveen gepubliceerd. Voor vragen omtrent de indeling kunt u per mail contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De Technische Commissie bespreekt uw vraag met de betreffende Letter coördinator.

Aan (reeds) gepubliceerde of besproken teamindelingen kunnen geen rechten worden ontleend.

pdf icon

Teamindeling V26-5

JO15-1 kampioen na rechtstreekse confrontatie met SV Nootdorp!

22 april-2017 SV Leidschenveen JO15-1 kampioen na rechtstreekse confrontatie met SV Nootdorp!

Afgelopen zaterdag 22 april is het eerste jeugdteam onder 15 jaar van SV Leidschenveen, kampioen geworden van de derde klasse. In een rechtstreeks duel met de nummer twee SV Nootdorp werd met 1-0 gewonnen. De wedstrijd werd door veel enthousiaste toeschouwers bijgewoond.

Al in de eerste helft kwam de eindstand op het bord te staan. De 1-0 werd 5 minuten voor de rust ingekopt door Miguel dos Santos na een mooie voorzet / corner van Ricardo Baas. Er waren in de eerste helft diverse kansen voor Ricardo Baas, Mika van Espelo en Jair Kluivert, maar het was dus Miguel die de 1-0 liet aantekenen.

In de tweede helft kreeg SV Leidschenveen het moeilijker tegen SV Nootdorp dat niet wilde opgeven. Vooral de snelle buitenspelers hadden diverse kansen maar door goed optreden van Joost Braaksma, die een uitstekende wedstrijd keepte, en door de sterke achterhoede van SV Leidschenveen, werd een tegendoelpunt voorkomen. Vooral Jeremy Chigharoe en Jahmai Grimes zorgden voor veel overwinningen in de fysieke duels. Op het middenveld zorgden Stein van Leeuwen, Finn Kooij, Koen Platzer en Jamal Nathoenie ervoor dat er zowel aanvallend als verdedigend goede aansluiting was en er werden diverse mooie technische combinaties opgezet door het middenveld.

Compliment aan het gehele team van SV Leidschenveen, dat voor hun geschorste medespeler, Luc Hang, perse de overwinning uit het vuur wilden slepen. Uiteindelijk werden zij hierdoor dik verdiend kampioen. De sportieve felicitaties waren van SV Nootdorp en coaches Danny Fonhof, Jeroen Scheffers en Pieter Brune werden uitbundig gefeliciteerd door de ouders en de vele toeschouwers.

De rondtour door Leidschenveen en het gezellige eten met elkaar zal niet snel vergeten worden.

Volgend jaar in de tweede klasse hopen we wederom hoge ogen te mogen gooien naar de titel.

Kwartfinale KNVB beker

“Woensdag 15 maart 2017 speelt onze JO9-1 de kwartfinale van de KNVB beker. Zij nemen het op tegen Foreholte JO9-1. De aanmoedigingen van de SV Leidschenveen supporters kunnen onze spelers goed gebruiken tegenover de talenten van Foreholte, die uitkomen in de hoofdklasse. De winnaar van deze wedstrijd neemt het in de halve finale op tegen één van de volgende teams: Feyenoord JO9-1, Feyenoord JO9-2 of Verburch JO9-1.”