• Doe je ook (weer) mee ?

Vrienden van sv Leidschenveen

svl logo 35plus

Beste voetbal/sport vrienden,

Zoovo

Op sportpark Leidschenveen (voorheen de Dijken) wordt er de afgelopen jaren door ZooVo en SV Leidschenveen met veel plezier (35+) voetbal beoefend. Hieraan beleven diverse mensen uit diverse geledingen veel plezier, zowel onder de vlag van ZooVo als die van SV Leidschenveen. Zowel bij het bestuur van SV Leidschenveen, als bij de 35+ organisatie van Leidschenveen en ZooVo is de behoefte ontstaan om de huidige samenwerking en organisatie van het (35+) voetbal te herijken en beter te borgen.

De huidige activiteiten zullen worden gebundeld onder de noemer ‘Vrienden van SV Leidschenveen’. Dit komt erop neer dat er op woensdagavond en zondagochtend gevoetbald kan worden. Daarnaast is er de gelegenheid om eens in de drie weken mee te doen aan de vrijdagavond 35+ competitie.

svlzoovo

Communicatie, structuur in de kalender rondom activiteiten, beschikbaarheid van de kantine, gebruik kunnen maken van de velden en een betere grip en mogelijkheid van werving en bereikbaarheid kunnen zo verbeterd worden. Daarnaast is Zoovo in staat gebruik te maken van de velden en vervalt voor Zoovo de veldhuur op zondagochtend. Als allergrootste pluspunt is de huidige ‘officiële’ intensivering van samenwerking tussen Zoovo en SV Leidschenveen waardoor er maximaal gebruik kan worden gemaakt van elkaars faciliteiten en mogelijkheden.

De sportkaders zijn:

• Sportieve (voetbal)faciliteiten;
  • Woensdagavond voetbal (WAVO) van 20:30 tot 22:00;
  • Zondagochtend voetbal (Zoovo) van 10:00 tot 11:30;
  • Ongeveer eens in de drie weken 35+ toernooi op vrijdagavond;
  • Damesvoetbal op woensdagavond van 20:30 - 22:00;
  • Hardloopgroep, racefietsgroep en mogelijk andere buurtinitiatieven.

Binnen de vrienden van SV Leidschenveen zijn er drie groepen met een eigen identiteit:

• Zoovo
  • SV Leidschenveen (35+)
  • Dames

De uitgangspunten zijn:

• Het open karakter van de activiteiten;
  • Laagdrempelig voetbal activiteiten kunnen aanbieden voor (amateur)senioren zonder clubverband;
  • Eens in het jaar een vastgestelde activiteiten kalender;
  • Behoud van de identiteit van Zoovo.

Over de financiële bijdrage heeft discussie plaatsgevonden. Het open en transparante karakter is belangrijk, maar wij beseffen dat enige financiële bijdrage noodzakelijk is om gebruik te maken van de faciliteiten en geen concurrentiestrijd aan te gaan met het seniorenvoetbal in clubverband. Hier is het volgende bedacht. Wij hebben de ‘Vrienden van SV Leidschenveen’ opgericht. Hieraan kan jij als (structurele) deelnemer van de voetbal activiteiten een financiële bijdrage doneren.

Je kan vriend van SV Leidschenveen worden door een minimale bijdrage te doneren van 35 euro. Hiermee gaan we met alle vrienden van SV Leidschenveen een soort van club van 35 creëren, daardoor is een ieder in staat ongedwongen te participeren in voetbalactiviteiten en natuurlijk dragen we hiermee de club een warm hart toe. Er wordt over nagedacht om dit op een ludieke manier zichtbaar te maken in de kantine. Dit zal kenbaar gemaakt worden op de nieuwjaarsreceptie, 3 januari 2016.

Zoovo, als eigen identiteit, heeft de vrienden van Zoovo. Iedere vriend van Zoovo wordt automatisch vriend van SV Leidschenveen, hiermee doneren zij uiteraard de financiële bijdrage aan de vrienden van SV Leidschenveen. Deze opzet zal worden gehanteerd voor de komende 2,5 jaar en wordt daarna geëvalueerd.

Het uiteindelijke doel is om (35+) voetbal gezellig, sportief, bekend en sociaal te laten zijn. En dit allemaal om elkaar te ontmoeten bij SV Leidschenveen.

Wil je meedoen met de vrienden van SV Leidschenveen en/of op de hoogte gehouden worden van de activiteiten vul dan de bijlage in de mail in en stuur deze op naar het genoemde mail adres.

Namens de organisaties Zoovo en SV Leidschenveen,

Remco Schouten en Mark-Jan Videler