• 1e lustrumfeest

Lustrumfeest

BSO SKS Alles kids

BSO Sport Leidschenveen - SKS Alles Kids

In het clubgebouw van Sportvereniging Leidschenveen zit BSO Sport Leidschenveen. Op deze buitenschoolse opvang kunnen 50 kinderen terecht van 4 tot en met 13 jaar. BSO Sport Leidschenveen biedt een gezellige, sportieve en veilige buitenschoolse opvang aan voor kinderen in de basisschool leeftijd. Per dag worden maximaal 50 kinderen opgevangen door gediplomeerde pedagogische medewerkers en sportmedewerkers. Het hele jaar wordt gewerkt met thema’s en er worden wekelijks sportieve workshops aangeboden om de kinderen kennis te laten maken met verschillende sporten. Daarnaast worden er ook wekelijks creatieve activiteiten georganiseerd.

Logo met blok horizontaal resized

Veel aandacht is er voor het buiten sporten. Het terrein beschikt over (kunstgras)voetbalvelden, (mini)tennisvelden, een voetbalmuur en een speeltuin. Daarnaast is er een groot grasveld en een grote buitenspeelplaats. Zwemles, voetbaltraining en tennisles onder opvangtijd is mogeljik.
BSO Sport Leidschenveen is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 15.00 tot 18.00 uur. Met de mogelijkheid tot verlenging tot 18:30 . In de vakanties/studiedagen zijn wij open van 7.30 tot 18.00 uur. Met de mogelijkheid tot verlenging tot 18:30 uur. Het is mogelijk de opvang op deze locatie te combineren met opvang op BSO Teigetje of BSO De Globetrotters. Deze locaties liggen op 5 minuten afstand aan de andere kant van de snelweg, in Nootdorp.
Kijk voor meer informatie op www.sksalleskids.nl

AfdrukkenE-mail