• Doe je ook (weer) mee ?

  De Grote Clubactie 2017 start op zaterdag 16 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop.

  -

  Aanvullende informatie

 • Home Slideshow Header 1

  Breng eens een bezoek aan:

  Sportvereniging Leidschenveen

  Op het gelijknamige sportpark

 • Home Slideshow Header 3

  Sla een balletje

  op onze Tennisvelden

  dicht in de buurt

Algemene agenda

21sept
21.09.2017 19:00 - 23:30
competitie
22sept
22.09.2017 19:00 - 23:30
competitie
23sept
23.09.2017 13:00 - 19:00
competitie
28sept
28.09.2017 19:00 - 23:30
competitie
29sept
29.09.2017 19:00 - 23:30
competitie

Facebook

Grote Clubactie 2017

svl schild transp                                                                                                                                          Groteclubactie logo 

Beste lotenverkoper,

Op zaterdag 16 september 2017 start de Grote Clubactie. Dit jaar doen wij ook mee en willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is EUR 3000,- . Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

Wat is de bedoeling?

Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met:
Eenmalige machtiging: De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (volledig rekeningnummer) aan de lotenkoper.
Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’). Hij kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn deur bevestigen.

Wanneer is de actie?

De Grote Clubactie 2017 start op zaterdag 16 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop.

Aan wie mag je verkopen?

Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

Verkoopboekje inleveren

Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in , in de bestuurskamer in de doos die bestemd is voor de boekjes van de grote clubactie. Graag inleveren vóór zaterdag 28 oktober 2017. Wij zorgen er dan voor dat het verder in orde komt.
Verkoop 20 loten en ontvang van jouw clubcoördinator een gratis entreekaart voor een dagje uit*, en € 10,- shoptegoed bij Sportboxx.com!

Help het doel van jouw vereniging te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van de club coördinator een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Madame Tussauds of een dagje Schiphol*. Ook ontvang je € 10,- shoptegoed bij Sportboxx.com! Het mailadres van de club coördinator is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Prijzen voor lotenverkopers; win een Playstation 4 met een spel naar keuze!

Lotenkopers kunnen prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper, kan geweldige prijzen winnen! Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans! De hoofdprijs is een Playstation 4 met spel naar keuze. Er zijn in totaal 167 prijzen! Ga voor meer informatie naar kids.clubactie.nl.

We hebben ook met de club weer een onderlinge wedstrijd loten verkopen gecreeerd. Het best verkopende team per lettergroep krijgt een verrassing van het bestuur.
De algemene winnaar krijgt een mooi sportkleding pakket en natuurlijk de eeuwige roem.

Leg de lotenkopers aan de deur uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. Ons doel van de Grote Clubactie in 2017 is ervoor zorgen dat iedereen mee kan op voetbalkamp als hij/zij dat wil en we willen graag zorgen dat er lichtmasten komen bij onze club zodat we nog meer kinderen uit de buurt bij ons kunnen laten voetballen. Daarnaast zullen we het geld ook besteden aan extra voetbalmaterialen voor de jeugd.

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

Met vriendelijke groet,
Pieter Brune

*Geldig bij Bobbejaanland, Schiphol behind the scenes en Madame Tussauds. Bij Bobbejaanland 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon. Bij Schiphol behind the scenes en Madame Tussauds: 50% korting. K¬ijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op kids.clubactie.nl.

Afdrukken E-mail

Spectaculair lustrumfeest sv Leidschenveen

Bubbelvoetbal, een zeskamp, een stormbaan, een spidertower en levend tafelvoetbal: dit zijn zomaar wat ingrediënten van het feest waarmee sv Leidschenveen op zondag 27 augustus zijn 5-jarig bestaan vierde. Kids van jong tot ouder genoten van de vele spectaculaire activiteiten. Hoogtepunt was misschien wel het lasergamen; gehuld in militaire outfits moesten de kinderen in een donkere tent elkaar opzoeken en zo vaak mogelijk proberen te raken.

Ballen     Luchtbrug   Stormbaan 

Of was het hoogtepunt toch de zeepbaan, waar tientallen meters dwars door water en zeep gegleden kon worden? Enkele trainers en leiders lieten zien diep vanbinnen eigenlijk ook nog kind te zijn en deden het de jeugd fanatiek voor. De organisatie heeft gezorgd voor een tot in de puntjes verzorgd, onvergetelijk feest. De opvallend soepel bewegende ADO-ooievaar Storky gaf de dag een extra feestelijk tintje, en de friet, het ijs en de zwoele zomerzon maakten het feest helemaal compleet.

Waterslide    Storky 

5 jaar voetbalplezier bij sv Leidschenveen is zo op een memorabele manier gevierd!

Afdrukken E-mail

Vrijwilligers gezocht !

Is de vereniging dan nog niet af? Nee. En dat zal ook nog wel even zo blijven. We hebben in vijf jaar een enorme groei doorgemaakt, maar dat betekent ook dat het aantal vrijwilligers mee moet groeien. Meegroeien met het aantal voetballers en tennissers, maar ook met nieuwe activiteiten. Naast voetbal en tennis zijn we aan de slag met nieuwe activiteiten om onze functie voor de buurt te versterken. Het mes snijdt aan twee kanten: meer activiteiten betekent meer buurtgenoten die kunnen sporten maar ook meer reuring op de velden en een clubhuis dat vaker open is.

Om daarvoor te zorgen zijn we op zoek naar (liefst) twee mensen die het leuk vinden om samen de bar te bemensen en gastheer of gastvrouw te zijn. In eerste instantie gaat het om de zondag en - in overleg - een doordeweekse avond. Op zondag is er een externe voetbalschool, wordt er getennist, is zoovo actief (zondagochtendvoetballers uit de buurt), wordt er gefietst en eens in de twee weken is er seniorenvoetbal. En wie weet wat er allemaal volgt als we structureel open zijn op zondag. Op een doordeweekse avond kan er worden hardgelopen, kunnen we kaartavonden organiseren, gezamenlijk sport kijken en jeu de boule spelen. Naast uiteraard tennis en de dagelijkse voetbaltrainingen.

Geinteresseerd? Meer weten? Of gewoon eens een kijkje komen nemen op de club, in de keuken en in het clubhuis? Neem contact op met Ronald Hendriks via 06-27074415 !

Overzicht van alle vacatures bij SV Leidschenveen (vrijwilligers):

Afdrukken E-mail

Kaartavond SVL

Hallo,

Het is weer zover de traditionele svl kaartavond zal dit jaar op zaterdag 28 januari (om 20:30) gehouden worden. Naast poker en klaverjassen kan je natuurlijk ook voor de gezelligheid langskomen. Alle vrijwillig(st)ers en ouders van sv leidschenveen en de de Zoovo zijn van harte welkom. (tevens kan/mag je 1 introducee meenemen). 

De deelname bedraagt € 10 per persoon en hierin zit een drankje en diverse lekkere hapjes.

Meld je wel even van tevoren aan via:

 • Het kaartavond aanmeldformulier.
 • Een email richting Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 • Of een whattsapp richting Richard Vissers of Mark-Jan Videler.

Geef hier ook bij aan (per deelnemer) of het voor klaverjassen, poker of de gezelligheid erom heen gaat.

De kaartavond commissie

 

 

Afdrukken E-mail

Grote Clubactie 2016 wederom succesvol!!

€ 2.753,61

Dit is het resultaat van de Grote Clubactie 2016!!! We hebben ca. 1140 loten verkocht!!

18 verkopers hebben meer dan 20 loten verkocht en in totaal hebben we meer dan 100 verkopers gehad binnen de vereniging die 596 kopers hebben weten te interesseren. We hebben bijna 400 jeugdleden, dus dat betekent dat 25% aan de clubactie heeft meegedaan! Uiteraard hopen we volgend jaar op nog meer deelname.

Er is 1 absolute Winnaar en die maken we bekend tijdens de nieuwjaarsreceptie. Ook zullen we dan de winnende teams per lettergroep bekend maken. Zij ontvangen allen een bon voor een gratis patatje en drankje van de club.

De 18 verkopers die meer dan 20 loten hebben verkocht, hebben ook recht op op kortingsbonnen via de grote clubactie. Deze zullen worden beschikbaar gesteld na het sturen van een mail naar:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je ontvangt dan een PDF die te downloaden zal zijn.
De volgende 18 personen kunnen deze aanvraag doorsturen:

Jip Videler, Collin Grunholtz, Dennis geen naam, Ryan van der Lubbe, Dennis Taal, Youri Beugelsdijk, Floortje Bol, Cas Walravens, Barry Strijk, Lars Til, Lars Bokhorst, Tim Jansen, Davi Poleij, Joris Bokhorst, Danique Bol, Suze Wassink, Niels van der Giessen, Joey Wassink

Het bedrag zal op een goede en juiste manier besteed worden door het bestuur en zal besteed worden aan de geplande activiteiten voor de jeugd het komende jaar.

Namens SV Leidschenveen willen wij, de sponsorcommissie, iedereen enorm bedanken voor de getoonde inzet en zien wij jullie graag op de nieuwjaarsreceptie van 8 januari 2017 voor de uitreiking van de prijzen aan de winnaars!!

Hartelijke groet,

De Sponsorcommissie

Afdrukken E-mail

Kom eens langs

Openingstijden (voetbal)

Woensdags tijdens trainingen. 
Zaterdag & zondag tijdens wedstrijddagen

 

Lokatie

Poelpolderstraat 25 
2493 VE, Den Haag

Contactinformatie

Email info@svleidschenveen.nl
Phone 070 4445071

Onze sponsoren

logo cle ver CMYK      Grote clubactie        Autoschade Nootdorp        Logo Schaeffer (true vector EPS  Illustrator)        Logo INNOVA FC 59 thinpaper        LOGO Mindwize FC      CD2    Harmoniq
Dobey   Fanielje 3b   lageveld logo   Sekura   vanrijn culinair 135