• 1e lustrumfeest

Algemene kalender

Kaartavond SVL

Hallo,

Het is weer zover de traditionele svl kaartavond zal dit jaar op zaterdag 28 januari (om 20:30) gehouden worden. Naast poker en klaverjassen kan je natuurlijk ook voor de gezelligheid langskomen. Alle vrijwillig(st)ers en ouders van sv leidschenveen en de de Zoovo zijn van harte welkom. (tevens kan/mag je 1 introducee meenemen).

De deelname bedraagt € 10 per persoon en hierin zit een drankje en diverse lekkere hapjes.

Meld je wel even van tevoren aan via:

• Het kaartavond aanmeldformulier.
  • Of een whattsapp richting Richard Vissers of Mark-Jan Videler.

Geef hier ook bij aan (per deelnemer) of het voor klaverjassen, poker of de gezelligheid erom heen gaat.

De kaartavond commissie

AfdrukkenE-mail

Grote Clubactie 2016 wederom succesvol!!

€ 2.753,61

Dit is het resultaat van de Grote Clubactie 2016!!! We hebben ca. 1140 loten verkocht!!

18 verkopers hebben meer dan 20 loten verkocht en in totaal hebben we meer dan 100 verkopers gehad binnen de vereniging die 596 kopers hebben weten te interesseren. We hebben bijna 400 jeugdleden, dus dat betekent dat 25% aan de clubactie heeft meegedaan! Uiteraard hopen we volgend jaar op nog meer deelname.

Er is 1 absolute Winnaar en die maken we bekend tijdens de nieuwjaarsreceptie. Ook zullen we dan de winnende teams per lettergroep bekend maken. Zij ontvangen allen een bon voor een gratis patatje en drankje van de club.

De 18 verkopers die meer dan 20 loten hebben verkocht, hebben ook recht op op kortingsbonnen via de grote clubactie. Deze zullen worden beschikbaar gesteld na het sturen van een mail naar:

Je ontvangt dan een PDF die te downloaden zal zijn.
De volgende 18 personen kunnen deze aanvraag doorsturen:

Jip Videler, Collin Grunholtz, Dennis geen naam, Ryan van der Lubbe, Dennis Taal, Youri Beugelsdijk, Floortje Bol, Cas Walravens, Barry Strijk, Lars Til, Lars Bokhorst, Tim Jansen, Davi Poleij, Joris Bokhorst, Danique Bol, Suze Wassink, Niels van der Giessen, Joey Wassink

Het bedrag zal op een goede en juiste manier besteed worden door het bestuur en zal besteed worden aan de geplande activiteiten voor de jeugd het komende jaar.

Namens SV Leidschenveen willen wij, de sponsorcommissie, iedereen enorm bedanken voor de getoonde inzet en zien wij jullie graag op de nieuwjaarsreceptie van 8 januari 2017 voor de uitreiking van de prijzen aan de winnaars!!

Hartelijke groet,

De Sponsorcommissie

Algemene Leden Vergadering 2016

Beste SVL-ers,

Hierbij nodigt het bestuur van Sportvereniging Leidschenveen u uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) op donderdag 24 november 2016.

De agenda en notulen 2015 zijn hierbij gevoegd. Overige stukken worden later per mail gestuurd of op de avond van de ALV ter beschikking gesteld.

Inloop is vanaf 19.45 uur, om 20.15 uur start de vergadering.

Status mail task icon                      document scroll icon

NOTULEN

Graag tot dan!

Halloween 2016

Zaterdag 22 oktober was het weer zover, vanaf de JO11 was de jeugd weer uitgenodigd om te komen griezelen (en voetballen) bij sv Leidschenveen. Een groot aantal vrijwilligers heeft weer van alles uit de kast gehaald om er weer groot feest van te maken. Wil je ook weten hoe dat eruit zag ? Je ziet het via de onderstaande (enge) link:

scream

Grote Clubactie 2016

Doe mee aan de Grote Clubactie 2016 en help SV Leidschenveen!

Vanaf 1 oktober mogen onze jeugdleden weer langs de deuren om loten te verkopen voor de Grote Clubactie. De loten kosten € 3,00 per stuk en 80% van de opbrengst gaat naar onze club die daar weer leuke dingen voor de jeugd van kan doen.
Voor lotenverkopers zijn er weer veel leuke prijzen te winnen: elke verkoper ontvangt een gratis film van Pathé thuis. Voor iedereen die 20 loten of meer verkoopt zijn er entreekaarten voor Bobbejaanland, Slagharen of een dagje Schiphol*. Voor de 3 beste verkopers van SV Leidschenveen zijn er mooie clubprijzen en de beste teams krijgen ook iets lekkers in onze kantine! Voor de beste verkopers van Nederland zijn er via de Grote Clubactie bovendien iPads, fietsen of andere mooie prijzen te winnen.
De mensen die de loten kopen maken kans op vele prijzen zoals een Volkswagen Up, matrabikes, diverse reischeques en -arrangementen en natuurlijk geldprijzen oplopend tot 100.000 euro!
Doe mee en vraag bij je teamouder meer informatie en een lotenboekje!

* Geldig bij Slagharen, Bobbejaanland en Schiphol behind the scenes. 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon. Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op https://clubactie.nl/home.