• 1e Lustrumfeest

• Tennis3

Lustrumfeest

Jeugdtennis Bij SV Leidschenveen

SV Leidschenveen kent een actief jeugdbeleid. Wij streven er naar onze jeugdleden een goed tennisklimaat te bieden waarin zowel de recreatieve als prestatieve tennisspeler zich thuis voelt.

Alle jeugdleden tot en met 12 jaar zijn verplicht tennisles te nemen. Voor de oudere jeugdleden wordt dit ook sterk aangemoedigd maar is het niet verplicht.

Wat betekent tennissen bij SV Leidschenveen voor jou? Wanneer je lid wordt van SV Leidschenveen, kun je tennissen zoveel je maar wilt. Je kunt competitie spelen en je kunt meedoen aan de vele jeugdactiviteiten die we organiseren voor onze jeugdleden. Kortom, er is uitdaging en gezelligheid genoeg!

Is tennis een moeilijke sport om te leren? Iedereen kan het leren! En zeker bij SV Leidschenveen. Onze tennisschool maakt gebruik van het Tenniskids programma van de KNLTB (www.tenniskids.nl) waarbij kinderen vanaf 4 jaar spelenderwijs het tennisspel leren spelen. Centraal bij Tenniskids staat het spelplezier en het ontwikkelen van vaardigheden. We beginnen klein met aangepaste baanlengtes en in drie stappen leren we kinderen het tennisspel te spelen. Lees meer over het programma onder het tabje ‘Tenniskids’.

AfdrukkenE-mail