Competitie en toernooien

De Technische Commissie.

Het beleid van de Technische Commissie(TC) is grotendeels gericht op de competitie en toernooien die onder auspiciën van de TC plaatsvinden. Het doel is om de wedstrijdsport binnen svLeidschenveen tennis te ontwikkelen, te promoten en trainingsmogelijkheden te faciliteren.

De TC werkt aan deze doelstelling door:

• Het bevorderen van prestatief tennis, door het faciliteren van deelname aan de KNLTB competities (voorjaar , najaar, etc.)
  • Het verzorgen van clubkampioenschappen
  • Het verzorgen van de winterladder
  • Het verzorgen van open toernooi
  • In nauwe samenwerking met de tennisschool faciliteren van tennistrainingen
  • In nauwe samenwerking met de tennisschool aanbieden van trainingen voor getalenteerde spelers (selectie)
  • Criteria opstellen voor selectiespelers
  • Voor de jeugd nauw samen te werken met de jeugdcommissie, om deze leden een boeiende en uitdagende (tennis) omgeving te bieden, waar alle leden zich prettig voelen.

De doelgroepen waar de TC zich op richt zijn

1. Competitiespelers
  2. Actieve leden die meedoen met activiteiten zoals clubkampioenschappen, laddercompetitie en andere activiteitend die door de TC worden georganieerd.