• 1e Lustrumfeest

• Tennis3

Lustrumfeest

Tennistoernooi op vrijdag 10 februari

Vrijdag 10 februari organiseert Sportvereniging Leidschenveen weer een dubbeltennis toernooi voor leden, vrijwilligers en introducees.

Inschrijving is individueel, en per speelronde bepaald het  lot je dubbelpartner! In twee/drie rondes worden de winnaars bepaald op basis van het aantal gewonnen games.

10 februari starten we om 19.30 en 's-avonds sluiten we e.e.a. gezellig af met de 35+ voetballers. Wil jij mee doen? Super, graag opgeven via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AfdrukkenE-mail