Open Dag Tennis op 26 maart

Leidschenveen - Op zondag 26 maart organiseert Sportvereniging Leidschenveen van 12.30 tot 14.30 uur een Open Dag Tennis.

De tennisrackets en ballen liggen klaar vanaf 12.30 klaar. Inschrijven is niet nodig, alle leeftijden, kom langs en doe mee! Neem je sportschoenen mee en je krijgt je eerste tennistraining van de tennisleraren van Tennisschool Lembeck. Word je gelijk lid, dan betaal je geen inschrijfgeld en ontvang je een tegoedbon voor een blik gratis tennisballen, af te halen bij Sport 2000 in Voorburg.

Tijdens de Open Dag Tennis, kun je kennis maken met de leukste sportvereniging in Den Haag - Leidschenveen. Op deze dag vertellen we je graag meer over de ruime gelegenheid om vrij te tennissen, de mogelijkheden deel te nemen aan de KNLTB competitie, maar ook over de gezellige onderlinge toernooitjes op vrijdagavond en zondagochtend.

Hopelijk tot ziens op zondag 26 maart! Wil je meer weten? Kijk op internet www.svleidschenveen.nl of stuur een e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AfdrukkenE-mail

Vrij tennissen op vrijdagochtend in Leidschenveen

Lijkt tennis je een leuke sport? Of wil je tennis weer op pakken? Iedere vrijdagochtend om 10.00 hebben we een vrije inloop op de tennisbanen op het Sportpark Leidschenveen.

Kom langs en doe mee! Tegenstanders, een racket en tennisballen staan klaar staan.

AfdrukkenE-mail

Tennisles in het nieuwe seizoen

Het nieuwe tennisseizoen komt er aan! Wil je de tennisles weer oppakken?

Inschrijven bij Tennisschool Lembeck kan tot en met 24 maart 2017.

De tennislessen starten in week 15.

Meer over de tennislessen en de voorwaarden vindt je op de website van de tennisschool (klik hier).

Download het inschrijfformulier (klik hier)en vul dit volledig in en stuur dit via e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tennistoernooi op vrijdag 10 februari

Vrijdag 10 februari organiseert Sportvereniging Leidschenveen weer een dubbeltennis toernooi voor leden, vrijwilligers en introducees.

Inschrijving is individueel, en per speelronde bepaald het  lot je dubbelpartner! In twee/drie rondes worden de winnaars bepaald op basis van het aantal gewonnen games.

10 februari starten we om 19.30 en 's-avonds sluiten we e.e.a. gezellig af met de 35+ voetballers. Wil jij mee doen? Super, graag opgeven via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KNLTB Voorjaarscompetitie 2017

De inschrijving voor de KNLTB voorjaarscompetitie 2017 is geopend. Inschrijven, bij voorkeur als team, kan tot 30 november via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor senioren teams bedraagt het inschrijfgeld 90 euro per team, voor junioren teams is deelname kosteloos.

In het voorjaarscompetitie zijn er enkele nieuwe competitievormen, waaronder zomeravondcompetitie, onder35 competitie en de 8&9-competitie.

hieronder kun je de wedstrijddata, reglementen e.d. voor de voorjaarscompetitie downloaden.

speeldata voorjaarscompetitie 2017

Wedstrijd reglement district Den Haag