Maandagavond: Inloopavond tennis

Op de maandagavonden in mei zijn de tennisbanen geopend voor leden, oud-leden en niet-leden.

We ontvang je graag 's-avonds vanaf acht uur en kijken samen even of we de aanwezigen mixen of niet.

Er is altijd iemand aanwezig om tegen te spelen en we hebben enkele rackets en tennisballen om te lenen.

De Inloopavond Tennis wordt georganiseerd op 8 mei, 15 mei, 22 mei en 29 mei.

KNLTB Club App

De KNLTB Club App is beschikbaar voor Sportvereniging Leidschenveen. De informatie in de app is toegespitst op onze vereniging. In deze app vindt je het laatste nieuws, activiteiten, je eigen KNLTB rating en alles over de competitie teams. Tevens kun je een afspraak maken met een tennismaatje en direct een tennisbaan reserveren.

De KNLTB Club App gebruiken:

• Zorg dat je je bondsnummer beschikbaar hebt, deze staat op je KNLTB-pas.
  • Download de KNLTB Club app in de Playstore of in de Appstore.
  • Open de app  en zoek Sportvereniging Leidschenveen.
  • Tik op het verenigingslogo. Er wordt een inlogscherm getoond.
  • Vraag een wachtwoord aan via link Kwijt of vergeten?. Klik hierop.
  • Er volgt een nieuw scherm.
  • Vul je bondsnummer in en tik op de knop Stuur mij een nieuwe code.
  • Via het bij de vereniging bekende e-mailadres, ontvang je een link voor het instellen van een wachtwoord.
  • Open de link en vul hierin je wachtwoord in. Druk op bewaar om het wachtwoord op te slaan.
  • Ga terug naar het inlogscherm van de KNLTB Club App.
  • Vul je bondsnummer en het wachtwoord in en tik op inloggen.

Bij succesvol inloggen krijg je de start pagina van Sportvereniging Leidschenveen te zien.

Meer weten, kijk op https://www.knltb.club/app/

Open Dag Tennis op 26 maart

Leidschenveen - Op zondag 26 maart organiseert Sportvereniging Leidschenveen van 12.30 tot 14.30 uur een Open Dag Tennis.

De tennisrackets en ballen liggen klaar vanaf 12.30 klaar. Inschrijven is niet nodig, alle leeftijden, kom langs en doe mee! Neem je sportschoenen mee en je krijgt je eerste tennistraining van de tennisleraren van Tennisschool Lembeck. Word je gelijk lid, dan betaal je geen inschrijfgeld en ontvang je een tegoedbon voor een blik gratis tennisballen, af te halen bij Sport 2000 in Voorburg.

Tijdens de Open Dag Tennis, kun je kennis maken met de leukste sportvereniging in Den Haag - Leidschenveen. Op deze dag vertellen we je graag meer over de ruime gelegenheid om vrij te tennissen, de mogelijkheden deel te nemen aan de KNLTB competitie, maar ook over de gezellige onderlinge toernooitjes op vrijdagavond en zondagochtend.

Hopelijk tot ziens op zondag 26 maart! Wil je meer weten? Kijk op internet www.svleidschenveen.nl of stuur een e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrij tennissen op vrijdagochtend in Leidschenveen

Lijkt tennis je een leuke sport? Of wil je tennis weer op pakken? Iedere vrijdagochtend om 10.00 hebben we een vrije inloop op de tennisbanen op het Sportpark Leidschenveen.

Kom langs en doe mee! Tegenstanders, een racket en tennisballen staan klaar staan.