• 1e Lustrumfeest

Dicht in de buurt

• Tennis3

Lustrumfeest

Tennisles in het nieuwe seizoen

Het nieuwe tennisseizoen komt er aan! Wil je de tennisles weer oppakken?

Inschrijven bij Tennisschool Lembeck kan tot en met 24 maart 2017.

De tennislessen starten in week 15.

Meer over de tennislessen en de voorwaarden vindt je op de website van de tennisschool (klik hier).

Download het inschrijfformulier (klik hier)en vul dit volledig in en stuur dit via e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tennistoernooi op vrijdag 10 februari

Vrijdag 10 februari organiseert Sportvereniging Leidschenveen weer een dubbeltennis toernooi voor leden, vrijwilligers en introducees.

Inschrijving is individueel, en per speelronde bepaald het  lot je dubbelpartner! In twee/drie rondes worden de winnaars bepaald op basis van het aantal gewonnen games.

10 februari starten we om 19.30 en 's-avonds sluiten we e.e.a. gezellig af met de 35+ voetballers. Wil jij mee doen? Super, graag opgeven via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KNLTB Voorjaarscompetitie 2017

De inschrijving voor de KNLTB voorjaarscompetitie 2017 is geopend. Inschrijven, bij voorkeur als team, kan tot 30 november via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor senioren teams bedraagt het inschrijfgeld 90 euro per team, voor junioren teams is deelname kosteloos.

In het voorjaarscompetitie zijn er enkele nieuwe competitievormen, waaronder zomeravondcompetitie, onder35 competitie en de 8&9-competitie.

hieronder kun je de wedstrijddata, reglementen e.d. voor de voorjaarscompetitie downloaden.

speeldata voorjaarscompetitie 2017

Wedstrijd reglement district Den Haag

Wedstrijd reglement landelijk

Tennistoernooi op 25 november

Op vrijdagavond 25 november wordt er weer een vrijdagavond tennistoernooi voor georganiseerd. De inschrijving staat open voor leden/vrijwilligers van Sportvereniging Leidschenveen en introducee's zijn toegestaan.

De inschrijving verloopt voorspoedig, er kunnen maximaal 16 koppels mee doen (vol=vol). Opgeven als koppel kan via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kom tennissen bij Sportvereniging Leidschenveen

Op het sportpark in Leidschenveen liggen vier all-weather kunstgras tennisbanen, waarop het hele jaar getennist kan worden. Er starten nieuwe tennis trainingen na de herfstvakantie. Tennis kan al vanaf 5/6 jaar. Om kennis te maken met tennis organiseert Sportvereniging Leidschenveen samen met Tennisschool Lembeck inlooptrainingen op 12, 13 en 14 oktober.

Kom  naar het sportpark aan de Poelpolderstraat 25 in Den Haag en neem gratis deel aan een inloop tennistraining.

• Voor de jeugd op woensdag 12 oktober en vrijdag 14 oktober van 16.00-17.00.
  • Voor volwassenen op donderdag 13 oktober van 19.30-20.30.

Op deze dagen vertellen we je alles wat je wilt weten over tennis en/of tennisles in Leidschenveen.

Kun je niet wachten tot 12 oktober?

Je kunt je nu al opgeven als lid van sportvereniging Leidschenveen en voor tennistraining bij tennisschool Lembeck.

• een inschrijfformulier voor het tennis lidmaatschap bij Sportvereniging Leidschenveen (klik hier)
  • een inschrijfformulier, data en les voorwaarden voor wintertraining bij Tennisschool Lembeck (klik hier)

Ben je nog niet zeker of tennis jouw sport is?

Dan kun je gebruik maken van een kennismakingslessen (Maak kennis met tennis).

Voor een kennismakingstraining is nog geen lidmaatschap van Sportvereniging Leidschenveen nodig.

Wil je gebruik maken van kennismakingslessen?

• voor kinderen t/m 12 jaar (klik hier)
  • voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar (klik hier)

Heb je nog een vragen?

Via e-mail kun je je vraag stellen aan Sportvereniging Leidschenveen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Tennisschool Lembeck (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)